SaaS Mantra vs AppSumo

Perbedaan utama antarane Mantra SaaS lan Aplikasi yaiku SaaS Mantra cukup murah tinimbang AppSumo.

Ing versus iki, kita mbandhingake Mantra SaaS vs Aplikasi ing-ambane kanggo mbantu milih salah siji saka wong-wong mau. Yen sampeyan pengin ngerti rincian liyane, disaranake sampeyan maca kita SaaS Mantra review lan Appsumo review.

Nanging, sampeyan uga bisa langsung nemokake Piranti Lunak Sumber Deal paling apik, kita dhaptar kanthi peringkat (adhedhasar rating review kita), sampeyan bisa nemokake kabeh perbandingan sing digawe lan nerangake carane sampeyan kudu milih sing tepat.

Mangkene apa sing bakal kita bahas ing sisa artikel iki:

Ringkesan cepet

SaaS Mantra vs Appsumo Sekilas

Kanggo nggawe pilihan sampeyan kanthi cepet lan efisien, iki ringkesan ringkes babagan perbandingan SaaS Mantra vs Appsumo. Temokake rating, fitur, regane banjur temokake pemenang lawan.

Pros lan Cons comparison

9.1
SaaS Mantra Review - Diskon Piranti Lunak Lan Platform LTD

SaaS Mantra Review - Diskon Piranti Lunak Lan Platform LTD

Ing review SaaS Mantra iki, sampeyan bakal nemokake informasi luwih lengkap babagan fitur, rega, pro lan kontra lan kenapa sampeyan kudu…
Skor Rata-rata 9.1
Dhukungan pelanggan
8.6
Nilai kanggo dhuwit
9.6
Ease saka nggunakake
9.2
fitur
8.9
PROS:
  • Entuk gedhe karo program afiliasi SaaS Mantra
  • Tawaran diskon gedhe
  • Entuk wawasan sing kuat & bisa ditindakake
  • Kursus online gratis
  • Gampang kanggo nggunakake
cons:
  • Ora misuwur minangka Appsumo
9.6
AppSumo Review - Platform LTD sing paling misuwur

AppSumo Review - Platform LTD sing paling misuwur

Ing review AppSumo iki, sampeyan bakal nemokake informasi luwih lengkap babagan fitur, rega, pro lan kontra lan kenapa sampeyan kudu…
Skor Rata-rata 9.7
Dhukungan pelanggan
9.2
Nilai kanggo dhuwit
10
Ease saka nggunakake
9.6
fitur
9.8
PROS:
  • Ngirit luwih saka 90% kanggo langganan piranti lunak
  • Akselerator akuisisi SMB
  • 60 dina njamin dhuwit bali (siji klik mbalekaken cepet)
  • Diskon 10% nganggo Appsumo+
cons:
  • Rencana gratis ora nawakake kabeh akses

Perbandingan spesifikasi

DetailsMantra SaaSAplikasi
fiturKursus lan Tutorial Gratis / Entuk Wawasan Lengkap / Adol GampangSistem afiliasi / Pasar Aplikasi / Tawaran lan Diskon Paling apik / Gawe Dhaptar Lagu
Paling cocog kanggoIndividu, Freelancer, Usaha cilik, Bisnis ukuran menengahIndividu, Freelancer, Usaha cilik, Bisnis ukuran menengah
Basa situs webInggrisInggris
URL situs webKunjungi situs web resmiKunjungi situs web resmi
Link dhukunganKaca dhukunganKaca dhukungan
Dhukungan email[email dilindhungi][email dilindhungi]
manggon chattingOra AnaYa
alamat CompanyNewark, Delaware AS1305 E 6th St # 3, Austin, TX 78702, Amerika Serikat
Taun didegake20162010

Perbandingan rega

Mbandhingake rega antarane SaaS Mantra vs Appsumo

Temokake piranti lunak endi sing duwe rega regane paling apik, sing nawakake uji coba gratis lan njamin dhuwit bali.

Perbandingan regaMantra SaaSAplikasi
Range rega$ 39 kanggo $ 89$ 99 / taun kanggo Appsumo Plus
Jinis pricingBayaran sapisanLangganan taunan
Rencana gratisYaYa
trialOra AnaOra Ana
Dhuwit bali dhuwitOra AnaOra Ana
Link kaca regaWaca rencanaWaca rencana

Rincian rega SaaS Mantra

SaaS Mantra nawakake atusan tawaran ing piranti lunak sing pangguna bisa milih saka sing paling disenengi. Wong sing nggunakake platform SaaS iki bisa ngirit dhuwit akeh kanggo tuku piranti lunak online. Sawetara tawaran kalebu 84% diskon ing Netumo, Native Tasks 95% off, Scenes 96% off, lan liya-liyane. Tawaran SaaS Mantra sing ditampilake yaiku tawaran piranti lunak now4real sing pangguna bisa entuk diskon 96%.

Rega SaaS Mantra

Rincian Deal Highlights:

Now4real ($39.00):

  • Ngobrol Grup Langsung
  • Siap-digawe widget Chat
  • Subdomain tanpa wates
  • Duration Pesen Custom
  • Pengunjung Unlimited
  • 12 sasi data historis Transkrip Chat
  • Pelanggan / Pangguna tanpa wates
  • Analisis wektu nyata
  • Patuh GDPR
  • Akses API

Pemandangan ($59.00):

  • Admin lan moderator tanpa wates
  • Integrasi zoom
  • Adat domain 
  • Spasi / saluran tanpa wates lan pesen langsung
  • Sistem dhuwit recehan
  • Profil & direktori anggota
  • leaderboard
  • Akses API
  • Nganyari & Integrasi Future kalebu

Rincian rega Appsumo

Appumo nawakake mung siji rencana rega, sing dikenal minangka rencana AppSumo Plus. Regane $99 setaun, sing menehi diskon lan tawaran luwih akeh babagan produk digital tartamtu. Sing nggumunake babagan rencana plus yaiku sampeyan bisa mbatalake kapan wae tanpa repercussions amarga ora ana senar.

AppSumo rega

Rencana AppSumo Plus ($ 99 saben taun):

  • 10% mati kabeh wektu
  • Ora ana watesan tuku
  • Ngobrol karo wong ing tim AppSumo
  • Akses lengkap menyang KingSumo lan liya-liyane
  • Produk asli AppSumo
SaaS Mantra vs AppSumo
SaaS Mantra vs AppSumo

Ciroapp
Logo
Ngaktifake registrasi ing setelan - umume