Placeit vs Motion Ridge

Perbedaan utama antarane Placeit lan Motion Ridge yaiku Motion Ridge nawakake jaminan dhuwit bali 45 dina nanging Placeit ora menehi jaminan dhuwit bali.

Ing versus iki, kita mbandhingake Placeit vs Motion Ridge ing-ambane kanggo mbantu milih salah siji saka wong-wong mau. Yen sampeyan pengin ngerti rincian liyane, disaranake sampeyan maca kita Panggonan review lan review Motion Ridge.

Nanging, sampeyan uga bisa langsung nemokake Piranti lunak perpustakaan Media paling apik, kita dhaptar kanthi peringkat (adhedhasar rating review kita), sampeyan bisa nemokake kabeh perbandingan sing digawe lan nerangake carane sampeyan kudu milih sing tepat.

Mangkene apa sing bakal kita bahas ing sisa artikel iki:

Ringkesan cepet

Sekilas Placeit vs Motion Ridge

Kanggo nggawe pilihan sampeyan kanthi cepet lan efisien, iki ringkesan ringkes babagan perbandingan Placeit vs Motion Ridge. Temokake rating, fitur, regane banjur temokake pemenang lawan.

Pros lan Cons comparison

9.4
Placeit Review - Nggawe Mockups, Logos, Videos lan Desain ing Detik

Placeit Review - Nggawe Mockups, Logos, Videos lan Desain ing Detik

Ing review Placeit iki, sampeyan bakal nemokake informasi luwih lengkap babagan fitur, rega, pro lan kontra lan kenapa sampeyan kudu…
Skor Rata-rata 9.4
Dhukungan pelanggan
9.1
Nilai kanggo dhuwit
9.7
Ease saka nggunakake
9.5
fitur
9.4
PROS:
  • Mockup, Video, Desain, lan Logo tanpa wates
  • Ora ana katrampilan desain sing dibutuhake
  • Ngakses kabeh kanthi antarmuka sing gampang digunakake
  • Edo video sing kuat
  • Rega sing padha dibandhingake karo platform liyane
cons:
  • Akun gratis nawakake akses winates
7.5
Motion Ridge Review - Platform Aset Digital Tanpa Batas

Motion Ridge Review - Platform Aset Digital Tanpa Batas

Ing review Motion Ridge iki, sampeyan bakal nemokake informasi luwih lengkap babagan fitur, rega, pro lan kontra lan kenapa sampeyan kudu…
Skor Rata-rata 7.5
Dhukungan pelanggan
5
Nilai kanggo dhuwit
9
Ease saka nggunakake
8.5
fitur
7.5
PROS:
  • Unduh tanpa watesan (ora ana watesan)
  • Item anyar ditambahake saben dina
  • Rencana gratis sing kasedhiya
  • Reregan murah
cons:
  • Ora ana stok gambar
  • Koleksi cilik dibandhingake pesaing
  • Hubungi kita kaca ora bisa digunakake

Perbandingan spesifikasi

DetailsPlaceitMotion Ridge
fiturAI Logo Maker / Ngonversi Video menyang GIF / Cropper Gambar Kuat / Animasi Video / Ngedit videoStok musik / Stok Video
Paling cocog kanggoIndividu, Freelancer, Usaha cilik, Bisnis ukuran menengahFreelancer, Usaha cilik, Bisnis ukuran menengah
Basa situs webInggrisInggris
URL situs webKunjungi situs web resmiKunjungi situs web resmi
Link dhukunganKaca dhukunganKaca dhukungan
Dhukungan email[email dilindhungi]Rencana saben wulan regane $9.99. Nduwe jumlah undhuhan tanpa wates lan bisa digunakake ing aplikasi komersial. Kanggo $99.99 saben taun, sampeyan bisa uga duwe keuntungan sing padha karo rencana saben wulan. Bantuan pelanggan kalebu ing langganan saben wulan lan tahunan. Yen sampeyan durung ndownload barang Motion Ridge sawise 2 minggu saka tanggal tuku, sampeyan bisa nampa mbalekaken.
manggon chattingOra AnaOra Ana
alamat CompanyGuadalajara, Jalisco, MeksikoNo-45, Sivankovil Road, Thonikkal, Vavuniya, Utara 43000.
Taun didegake20122021

Perbandingan rega

Mbandhingake rega antarane Placeit vs Motion Ridge

Temokake piranti lunak endi sing duwe rega regane paling apik, sing nawakake uji coba gratis lan njamin dhuwit bali.

Perbandingan regaPlaceitMotion Ridge
Range regaSaka $7.47 nganti $14.95 saben wulanSaka $0 nganti $99.99 saben wulan
Jinis pricingLangganan taunan / langganan bulananLangganan taunan / langganan bulanan
Rencana gratisYaYa
trialOra AnaOra Ana
Dhuwit bali dhuwitOra AnaYa, 45 dina
Link kaca regaWaca rencanaWaca rencana

Rincian rega Placeit

Placeit nawakake rong rencana rega sing bisa dipilih pangguna kanggo nggawe desain merek sing sampurna. Paket langganan tanpa watesan saben wulan regane $7.47 saben wulan. (Nanging yen sampeyan pengin ngakses kabeh desain, mockups, lan cithakan video tanpa watesan, sampeyan bakal biaya $14.95 saben sasi). Sing pengin panglipur lengkap saka langganan bundel saben wulan bisa tuku bundel taunan kanggo $89.69.

Panggonan rega

Rencana Langganan Unlimited ($ 7.47 saben wulan):

  • Perpustakaan mockup online paling gedhe
  • Unduh tanpa wates
  • +85,000 desain eksklusif, musik, lan aset foto
  • Desain digawe dening profesional
  • Cithakan video sing siap digunakake
  • Logo sing bisa disesuaikan kanthi lengkap
  • Resolusi dhuwur
  • Panggunaan Komersial

Rincian rega Motion Ridge

Motion Ridge nawakake telung pilihan rega sing béda. Rencana dhasar, utamane kalebu pitulungan pelanggan minimal, gratis. Produk tunggal sing bisa diakses saka rencana iki yaiku file download gratis sing mung bisa digunakake kanggo karya pribadi.

Rega Motion Ridge

Motion Ridge nawakake telung pilihan rega sing béda. Rencana dhasar, utamane kalebu pitulungan pelanggan minimal, gratis. Produk tunggal sing bisa diakses saka rencana iki yaiku file download gratis sing mung bisa digunakake kanggo karya pribadi. Rencana saben wulan regane $9.99. Nduwe jumlah undhuhan tanpa wates lan bisa digunakake ing aplikasi komersial. Kanggo $99.99 saben taun, sampeyan bisa uga duwe keuntungan sing padha karo rencana saben wulan. Bantuan pelanggan kalebu ing langganan saben wulan lan tahunan. Yen sampeyan durung ndownload barang Motion Ridge sawise 2 minggu saka tanggal tuku, sampeyan bisa nampa mbalekaken.

Placeit vs Motion Ridge
Placeit vs Motion Ridge

Ciroapp
Logo
Ngaktifake registrasi ing setelan - umume