Placeit vs Monster One

Perbedaan utama antarane Placeit lan Monster siji yaiku Monster One nawakake jaminan dhuwit bali 30 dina nanging Placeit ora nawakake iki.

Ing versus iki, kita mbandhingake Placeit vs Monster siji ing-ambane kanggo mbantu milih salah siji saka wong-wong mau. Yen sampeyan pengin ngerti rincian liyane, disaranake sampeyan maca kita Panggonan review lan Monster One review.

Nanging, sampeyan uga bisa langsung nemokake Piranti lunak perpustakaan Media paling apik, kita dhaptar kanthi peringkat (adhedhasar rating review kita), sampeyan bisa nemokake kabeh perbandingan sing digawe lan nerangake carane sampeyan kudu milih sing tepat.

Mangkene apa sing bakal kita bahas ing sisa artikel iki:

Ringkesan cepet

Sekilas Placeit vs Monster One

Kanggo nggawe pilihan sampeyan kanthi cepet lan efisien, iki ringkesan ringkes babagan perbandingan Placeit vs Monster One. Temokake rating, fitur, regane banjur temokake pemenang lawan.

Pros lan Cons comparison

9.4
Placeit Review - Nggawe Mockups, Logos, Videos lan Desain ing Detik

Placeit Review - Nggawe Mockups, Logos, Videos lan Desain ing Detik

Ing review Placeit iki, sampeyan bakal nemokake informasi luwih lengkap babagan fitur, rega, pro lan kontra lan kenapa sampeyan kudu…
Skor Rata-rata 9.4
Dhukungan pelanggan
9.1
Nilai kanggo dhuwit
9.7
Ease saka nggunakake
9.5
fitur
9.4
PROS:
  • Mockup, Video, Desain, lan Logo tanpa wates
  • Ora ana katrampilan desain sing dibutuhake
  • Ngakses kabeh kanthi antarmuka sing gampang digunakake
  • Edo video sing kuat
  • Rega sing padha dibandhingake karo platform liyane
cons:
  • Akun gratis nawakake akses winates
8
Monster One Review - Cithakan Unlimited lan akses Graphics

Monster One Review - Cithakan Unlimited lan akses Graphics

Ing review Monster One iki, sampeyan bakal nemokake informasi luwih lengkap babagan fitur, rega, pro lan kontra lan kenapa sampeyan kudu…
Skor Rata-rata 8
Dhukungan pelanggan
8
Nilai kanggo dhuwit
8
Ease saka nggunakake
9
fitur
7
PROS:
  • Unduh tanpa watesan (ora ana watesan)
  • Gampang kanggo nggunakake
cons:
  • Ora ana stok gambar
  • Koleksi cilik dibandhingake pesaing
  • Mung sawetara plugin WordPress

Perbandingan spesifikasi

DetailsPlaceitMonster siji
fiturAI Logo Maker / Ngonversi Video menyang GIF / Cropper Gambar Kuat / Animasi Video / Ngedit videoStok font / Stok musik / Stok gambar / Stok Video / Tema Wordpress
Paling cocog kanggoIndividu, Freelancer, Usaha cilik, Bisnis ukuran menengahFreelancer, Usaha cilik
Basa situs webInggrisInggris
URL situs webKunjungi situs web resmiKunjungi situs web resmi
Link dhukunganKaca dhukunganKaca dhukungan
Dhukungan email[email dilindhungi][email dilindhungi]
manggon chattingOra AnaYa
alamat CompanyGuadalajara, Jalisco, MeksikoOra ditemokake ing situs web
Taun didegake2012N / A

Perbandingan rega

Mbandhingake rega antarane Placeit vs Monster One

Temokake piranti lunak endi sing duwe rega regane paling apik, sing nawakake uji coba gratis lan njamin dhuwit bali.

Perbandingan regaPlaceitMonster siji
Range regaSaka $7.47 nganti $14.95 saben wulanSaka $89 nganti $169 saben taun
Jinis pricingLangganan taunan / langganan bulananLangganan taunan / Pembayaran seumur hidup / Langganan saben wulan
Rencana gratisYaYa
trialOra AnaOra Ana
Dhuwit bali dhuwitOra AnaYa, 30 dina
Link kaca regaWaca rencanaWaca rencana

Rincian rega Placeit

Placeit nawakake rong rencana rega sing bisa dipilih pangguna kanggo nggawe desain merek sing sampurna. Paket langganan tanpa watesan saben wulan regane $7.47 saben wulan. (Nanging yen sampeyan pengin ngakses kabeh desain, mockups, lan cithakan video tanpa watesan, sampeyan bakal biaya $14.95 saben sasi). Sing pengin panglipur lengkap saka langganan bundel saben wulan bisa tuku bundel taunan kanggo $89.69.

Panggonan rega

Rencana Langganan Unlimited ($ 7.47 saben wulan):

  • Perpustakaan mockup online paling gedhe
  • Unduh tanpa wates
  • +85,000 desain eksklusif, musik, lan aset foto
  • Desain digawe dening profesional
  • Cithakan video sing siap digunakake
  • Logo sing bisa disesuaikan kanthi lengkap
  • Resolusi dhuwur
  • Panggunaan Komersial

Rincian rega Monster One

Monster One regane saka $89 nganti $169 saben taun lan duwe paket saben wulan, tahunan lan seumur hidup. Yen sampeyan pengin nyimpen dhuwit, sampeyan bisa tuku tawaran seumur hidup.

reregan

Lisensi Keanggotaan ONE gampang dingerteni lan ora ana kejutan. ONE dilengkapi lisensi tanpa wates siji taun sing bisa digunakake ing instalasi tanpa wates lan valid sajrone setaun sawise tuku. Langganan iki bakal ngidini sampeyan ngakses kabeh template, grafis, aset video lan plugin kanggo proyek tanpa watesan.

Ing tembung liyane, sampeyan bisa nginstal produk apa wae ing jumlah domain tanpa wates kaya sing dikarepake. Kanthi lisensi taunan, sampeyan bisa nggunakake kabeh isi langganan kanggo nggawe produk dhewe lan pelanggan.

Wigati dicathet yen sampeyan mung bisa nggunakake kabeh barang sing dituku yen sampeyan duwe anggota saiki. Iki nuduhake yen sawise keanggotaan sampeyan rampung, sampeyan ora bakal bisa ngakses barang kasebut maneh.

Sanajan keanggotaan sampeyan kadaluwarsa, kaca web sing digawe karo produk ONE bakal terus bisa digunakake kanthi bener. Titik penting liyane sing kudu dielingake yaiku sampeyan kudu nyedhiyakake produk pungkasan, sing kalebu item langganan, menyang pangguna pungkasan sadurunge kontrak sampeyan rampung.

Sampeyan bisa, mesthi, ngluwihi anggota lan terus nggunakake kabeh produk ing proyèk mangsa.

Ing ngisor iki sawetara perkara sing dilarang dening Syarat & Ketentuan ONE:

  • Nggunakake produk ONE kanthi lisensi sing wis kadaluwarsa;
  • Nyebarake lan nuduhake barang sing gegandhengan karo langganan;
  • adol maneh produk;
  • Ngontrol hak sampeyan kanggo barang Langganan ONE.

Sampeyan bakal entuk upgrade saben wulan kanthi macem-macem produk, tema, lan tata letak anyar. Akibaté, ONE saka TemplateMonster bakal nyukupi kabeh syarat sampeyan.

Placeit vs Monster One
Placeit vs Monster One

Ciroapp
Logo
Ngaktifake registrasi ing setelan - umume