Placeit vs Envato Elements

Perbedaan utama antarane Placeit lan Envato Elements yaiku Envato Elements nawakake uji coba gratis 07 dina nanging Placeit ora menehi uji coba gratis.

Ing versus iki, kita mbandhingake Placeit vs Envato Elements ing-ambane kanggo mbantu milih salah siji saka wong-wong mau. Yen sampeyan pengin ngerti rincian liyane, disaranake sampeyan maca kita Panggonan review lan Envato Elements review.

Nanging, sampeyan uga bisa langsung nemokake Piranti lunak perpustakaan Media paling apik, kita dhaptar kanthi peringkat (adhedhasar rating review kita), sampeyan bisa nemokake kabeh perbandingan sing digawe lan nerangake carane sampeyan kudu milih sing tepat.

Mangkene apa sing bakal kita bahas ing sisa artikel iki:

Ringkesan cepet

Sekilas Placeit vs Envato Elements

Kanggo nggawe pilihan sampeyan kanthi cepet lan efisien, iki ringkesan ringkes babagan perbandingan Placeit vs Envato Elements. Temokake rating, fitur, regane banjur temokake pemenang lawan.

Pros lan Cons comparison

9.4
Placeit Review - Nggawe Mockups, Logos, Videos lan Desain ing Detik

Placeit Review - Nggawe Mockups, Logos, Videos lan Desain ing Detik

Ing review Placeit iki, sampeyan bakal nemokake informasi luwih lengkap babagan fitur, rega, pro lan kontra lan kenapa sampeyan kudu…
Skor Rata-rata 9.4
Dhukungan pelanggan
9.1
Nilai kanggo dhuwit
9.7
Ease saka nggunakake
9.5
fitur
9.4
PROS:
  • Mockup, Video, Desain, lan Logo tanpa wates
  • Ora ana katrampilan desain sing dibutuhake
  • Ngakses kabeh kanthi antarmuka sing gampang digunakake
  • Edo video sing kuat
  • Rega sing padha dibandhingake karo platform liyane
cons:
  • Akun gratis nawakake akses winates
9.4
Envato Elements Review - Platform Aset Digital Tanpa Batas

Envato Elements Review - Platform Aset Digital Tanpa Batas

Ing review Envato Elements iki, sampeyan bakal nemokake informasi luwih lengkap babagan fitur, rega, pro lan kontra lan kenapa sampeyan…
Skor Rata-rata 9.4
Dhukungan pelanggan
9
Nilai kanggo dhuwit
10
Ease saka nggunakake
9
fitur
9.5
PROS:
  • Unduh tanpa wates
  • Item anyar ditambahake saben dina
  • Akses Premium kanggo EnvatoTuts + klebu
  • Tema lan Plugin WordPress Klebu
cons:
  • Ora ana dhukungan utawa nganyari item
  • Pilihan liyane ing Marketplace

Perbandingan spesifikasi

DetailsPlaceitEnvato Elements
fiturAI Logo Maker / Ngonversi Video menyang GIF / Cropper Gambar Kuat / Animasi Video / Ngedit videoSimpenan font / Simpenan musik / Simpenan gambar / Pustaka template
Paling cocog kanggoIndividu, Freelancer, Usaha cilik, Bisnis ukuran menengahFreelancer, Usaha cilik, Bisnis ukuran menengah
Basa situs webInggrisDeutsch / Inggris / Prancis / Portugis / Rusian / Spanyol
URL situs webKunjungi situs web resmiKunjungi situs web resmi
Link dhukunganKaca dhukunganKaca dhukungan
Dhukungan email[email dilindhungi][email dilindhungi]
manggon chattingOra AnaOra Ana
alamat CompanyGuadalajara, Jalisco, Meksiko121 King Street, Melbourne Victoria 3000 Australia
Taun didegake20122006

Perbandingan rega

Mbandhingake rega antarane Placeit vs Envato Elements

Temokake piranti lunak endi sing duwe rega regane paling apik, sing nawakake uji coba gratis lan njamin dhuwit bali.

Perbandingan regaPlaceitEnvato Elements
Range regaSaka $7.47 nganti $14.95 saben wulan174 € / taun utawa 29 € / wulan
Jinis pricingLangganan taunan / langganan bulananLangganan taunan
Rencana gratisYaOra Ana
trialOra AnaYa, 7 dina
Dhuwit bali dhuwitOra AnaOra Ana
Link kaca regaWaca rencanaWaca rencana

Rincian rega Placeit

Placeit nawakake rong rencana rega sing bisa dipilih pangguna kanggo nggawe desain merek sing sampurna. Paket langganan tanpa watesan saben wulan regane $7.47 saben wulan. (Nanging yen sampeyan pengin ngakses kabeh desain, mockups, lan cithakan video tanpa watesan, sampeyan bakal biaya $14.95 saben sasi). Sing pengin panglipur lengkap saka langganan bundel saben wulan bisa tuku bundel taunan kanggo $89.69.

Panggonan rega

Rencana Langganan Unlimited ($ 7.47 saben wulan):

  • Perpustakaan mockup online paling gedhe
  • Unduh tanpa wates
  • +85,000 desain eksklusif, musik, lan aset foto
  • Desain digawe dening profesional
  • Cithakan video sing siap digunakake
  • Logo sing bisa disesuaikan kanthi lengkap
  • Resolusi dhuwur
  • Panggunaan Komersial

Envato Elements rincian rega

Ragad keanggotaan unsur Envato mung $16.50 saben wulan (14.50€ saben wulan ing Eropa) nalika sampeyan mbayar saben taun. Yen sampeyan pengin mbayar saben wulan, regane 29 € saben wulan.

Envato unsur pricing

Ing taun 2021, keanggotaan Envato Elements menehi akses menyang luwih saka 1.6 yuta produk digital Envato Elements lan luwih saka 500,000 gambar saham bebas Royalti. Saben anggota kalebu akses menyang TutsPlus eBooks plus kursus online.

Kanthi nyedhiyakake email siswa nalika gabung, siswa bisa ngirit ekstra 30% kanggo dadi anggota. Langganan Envato Elements bisa dituku kanthi diskon 50% kanggo amal sing layak.
 
gambar 11
 
Ora ana kewajiban utawa kontrak jangka panjang. Sampeyan duwe pilihan kanggo mbayar saben taun utawa saben wulan, lan sampeyan bisa mbatalake kapan wae. Sampeyan bisa ndownload item digital tanpa wates karo saben anggota. Elinga yen ndownload item ora ateges sampeyan duwe.
 
Contone, sampeyan ora bisa ngundhuh item banjur nyetak ing kaos oblong kanggo didol sacara komersial, utawa sampeyan ora bisa adol maneh aset sing wis diundhuh. Waca kahanan lisensi Envato Elements kanggo sinau luwih lengkap babagan apa sing diidini lan ora diidini.
 
gambar 10
Placeit vs Envato Elements
Placeit vs Envato Elements

Ciroapp
Logo
Ngaktifake registrasi ing setelan - umume