PitchGround vs SaaS Mantra

Perbedaan utama antarane PitchGround lan Mantra SaaS iku PitchGround duwe rencana langganan taunan nanging Saas Mantra nawakake pembayaran siji wektu.

Ing versus iki, kita mbandhingake PitchGround vs Mantra SaaS ing-ambane kanggo mbantu milih salah siji saka wong-wong mau. Yen sampeyan pengin ngerti rincian liyane, disaranake sampeyan maca kita review PitchGround lan SaaS Mantra review.

Nanging, sampeyan uga bisa langsung nemokake Piranti Lunak Sumber Deal paling apik, kita dhaptar kanthi peringkat (adhedhasar rating review kita), sampeyan bisa nemokake kabeh perbandingan sing digawe lan nerangake carane sampeyan kudu milih sing tepat.

Mangkene apa sing bakal kita bahas ing sisa artikel iki:

Ringkesan cepet

PitchGround vs SaaS Mantra Sekilas

Kanggo nggawe pilihan sampeyan kanthi cepet lan efisien, iki ringkesan ringkes babagan perbandingan PitchGround vs SaaS Mantra. Temokake rating, fitur, regane banjur temokake pemenang lawan.

Pros lan Cons comparison

9.4
Review PitchGround - Simpen Nganti 95% ing Tawaran SaaS Seumur Hidup

Review PitchGround - Simpen Nganti 95% ing Tawaran SaaS Seumur Hidup

Ing review PitchGround iki, sampeyan bakal nemokake informasi luwih lengkap babagan fitur, rega, pro lan kontra lan kenapa sampeyan kudu…
Skor Rata-rata 9.5
Dhukungan pelanggan
9.1
Nilai kanggo dhuwit
9.8
Ease saka nggunakake
9.5
fitur
9.4
PROS:
  • Ngirit nganti 95% kanggo tawaran SaaS seumur hidup
  • 60 dina jaminan dhuwit bali cepet
  • Super gampang digunakake
  • Program afiliasi paling apik
  • Simpen ewu dolar saben taun ing piranti lunak
cons:
  • Perlu ndhaptar kanggo sinau kursus online gratis
9.1
SaaS Mantra Review - Diskon Piranti Lunak Lan Platform LTD

SaaS Mantra Review - Diskon Piranti Lunak Lan Platform LTD

Ing review SaaS Mantra iki, sampeyan bakal nemokake informasi luwih lengkap babagan fitur, rega, pro lan kontra lan kenapa sampeyan kudu…
Skor Rata-rata 9.1
Dhukungan pelanggan
8.6
Nilai kanggo dhuwit
9.6
Ease saka nggunakake
9.2
fitur
8.9
PROS:
  • Entuk gedhe karo program afiliasi SaaS Mantra
  • Tawaran diskon gedhe
  • Entuk wawasan sing kuat & bisa ditindakake
  • Kursus online gratis
  • Gampang kanggo nggunakake
cons:
  • Ora misuwur minangka Appsumo

Perbandingan spesifikasi

DetailsPitchGroundMantra SaaS
fiturProgram Afiliasi / Kursus lan Tutorial Gratis / Adol Produk Luwih CepetKursus lan Tutorial Gratis / Entuk Wawasan Lengkap / Adol Gampang
Paling cocog kanggoIndividu, Freelancer, Usaha cilik, Bisnis ukuran menengahIndividu, Freelancer, Usaha cilik, Bisnis ukuran menengah
Basa situs webInggrisInggris
URL situs webKunjungi situs web resmiKunjungi situs web resmi
Link dhukunganKaca dhukunganKaca dhukungan
Dhukungan email[email dilindhungi][email dilindhungi]
manggon chattingOra AnaOra Ana
alamat CompanyNewark, Delaware 19702, ASNewark, Delaware AS
Taun didegake20182016

Perbandingan rega

Mbandhingake rega antarane PitchGround vs SaaS Mantra

Temokake piranti lunak endi sing duwe rega regane paling apik, sing nawakake uji coba gratis lan njamin dhuwit bali.

Perbandingan regaPitchGroundMantra SaaS
Range rega$ 119 saben taun$ 39 kanggo $ 89
Jinis pricingLangganan taunanBayaran sapisan
Rencana gratisYaYa
trialOra AnaOra Ana
Dhuwit bali dhuwitOra AnaOra Ana
Link kaca regaWaca rencanaWaca rencana

Rincian rega PitchGround

PitchGround nawakake kursus online gratis sing ora kaetung sing bisa digunakake kanggo tuwuh lan nggedhekake bisnis sampeyan. Nanging, yen sampeyan pengin ngirit dhuwit lan wektu akeh, sampeyan bisa langganan rencana Pitch Ground VIP. Rencana iki bakal biaya $ 119 saben taun, lan sampeyan bakal entuk diskon 10% kanggo kabeh tuku. Elinga yen sampeyan wis langganan rencana PG VIP, sampeyan bisa nampa tawaran diskon; yen wis kadaluwarsa, sampeyan kudu reaktif langganan.

Rega saka PitchGround

Rencana VIP Pitch Ground ($ 119 saben taun):

  • Entuk diskon 10% kanggo kabeh tuku
  • More Fitur teka rauh
  • Gunakake Split Pay

Rincian rega SaaS Mantra

SaaS Mantra nawakake atusan tawaran ing piranti lunak sing pangguna bisa milih saka sing paling disenengi. Wong sing nggunakake platform SaaS iki bisa ngirit dhuwit akeh kanggo tuku piranti lunak online. Sawetara tawaran kalebu 84% diskon ing Netumo, Native Tasks 95% off, Scenes 96% off, lan liya-liyane. Tawaran SaaS Mantra sing ditampilake yaiku tawaran piranti lunak now4real sing pangguna bisa entuk diskon 96%.

Rega SaaS Mantra

Rincian Deal Highlights:

Now4real ($39.00):

  • Ngobrol Grup Langsung
  • Siap-digawe widget Chat
  • Subdomain tanpa wates
  • Duration Pesen Custom
  • Pengunjung Unlimited
  • 12 sasi data historis Transkrip Chat
  • Pelanggan / Pangguna tanpa wates
  • Analisis wektu nyata
  • Patuh GDPR
  • Akses API

Pemandangan ($59.00):

  • Admin lan moderator tanpa wates
  • Integrasi zoom
  • Adat domain 
  • Spasi / saluran tanpa wates lan pesen langsung
  • Sistem dhuwit recehan
  • Profil & direktori anggota
  • leaderboard
  • Akses API
  • Nganyari & Integrasi Future kalebu
PitchGround vs SaaS Mantra
PitchGround vs SaaS Mantra

Ciroapp
Logo
Ngaktifake registrasi ing setelan - umume