PitchGround vs AppSumo

Perbedaan utama antarane PitchGround lan Aplikasi iku PitchGround cukup larang tinimbang AppSumo.

Ing versus iki, kita mbandhingake PitchGround vs Aplikasi ing-ambane kanggo mbantu milih salah siji saka wong-wong mau. Yen sampeyan pengin ngerti rincian liyane, disaranake sampeyan maca kita review PitchGround lan Appsumo review.

Nanging, sampeyan uga bisa langsung nemokake Piranti Lunak Sumber Deal paling apik, kita dhaptar kanthi peringkat (adhedhasar rating review kita), sampeyan bisa nemokake kabeh perbandingan sing digawe lan nerangake carane sampeyan kudu milih sing tepat.

Mangkene apa sing bakal kita bahas ing sisa artikel iki:

Ringkesan cepet

Sekilas PitchGround vs Appsumo

Kanggo nggawe pilihan sampeyan kanthi cepet lan efisien, iki ringkesan ringkes babagan perbandingan PitchGround vs Appsumo. Temokake rating, fitur, regane banjur temokake pemenang lawan.

Pros lan Cons comparison

9.4
Review PitchGround - Simpen Nganti 95% ing Tawaran SaaS Seumur Hidup

Review PitchGround - Simpen Nganti 95% ing Tawaran SaaS Seumur Hidup

Ing review PitchGround iki, sampeyan bakal nemokake informasi luwih lengkap babagan fitur, rega, pro lan kontra lan kenapa sampeyan kudu…
Skor Rata-rata 9.5
Dhukungan pelanggan
9.1
Nilai kanggo dhuwit
9.8
Ease saka nggunakake
9.5
fitur
9.4
PROS:
  • Ngirit nganti 95% kanggo tawaran SaaS seumur hidup
  • 60 dina jaminan dhuwit bali cepet
  • Super gampang digunakake
  • Program afiliasi paling apik
  • Simpen ewu dolar saben taun ing piranti lunak
cons:
  • Perlu ndhaptar kanggo sinau kursus online gratis
9.6
AppSumo Review - Platform LTD sing paling misuwur

AppSumo Review - Platform LTD sing paling misuwur

Ing review AppSumo iki, sampeyan bakal nemokake informasi luwih lengkap babagan fitur, rega, pro lan kontra lan kenapa sampeyan kudu…
Skor Rata-rata 9.7
Dhukungan pelanggan
9.2
Nilai kanggo dhuwit
10
Ease saka nggunakake
9.6
fitur
9.8
PROS:
  • Ngirit luwih saka 90% kanggo langganan piranti lunak
  • Akselerator akuisisi SMB
  • 60 dina njamin dhuwit bali (siji klik mbalekaken cepet)
  • Diskon 10% nganggo Appsumo+
cons:
  • Rencana gratis ora nawakake kabeh akses

Perbandingan spesifikasi

DetailsPitchGroundAplikasi
fiturProgram Afiliasi / Kursus lan Tutorial Gratis / Adol Produk Luwih CepetSistem afiliasi / Pasar Aplikasi / Tawaran lan Diskon Paling apik / Gawe Dhaptar Lagu
Paling cocog kanggoIndividu, Freelancer, Usaha cilik, Bisnis ukuran menengahIndividu, Freelancer, Usaha cilik, Bisnis ukuran menengah
Basa situs webInggrisInggris
URL situs webKunjungi situs web resmiKunjungi situs web resmi
Link dhukunganKaca dhukunganKaca dhukungan
Dhukungan email[email dilindhungi][email dilindhungi]
manggon chattingOra AnaYa
alamat CompanyNewark, Delaware 19702, AS1305 E 6th St # 3, Austin, TX 78702, Amerika Serikat
Taun didegake20182010

Perbandingan rega

Mbandhingake rega antarane PitchGround vs Appsumo

Temokake piranti lunak endi sing duwe rega regane paling apik, sing nawakake uji coba gratis lan njamin dhuwit bali.

Perbandingan regaPitchGroundAplikasi
Range rega$ 119 saben taun$ 99 / taun kanggo Appsumo Plus
Jinis pricingLangganan taunanLangganan taunan
Rencana gratisYaYa
trialOra AnaOra Ana
Dhuwit bali dhuwitOra AnaOra Ana
Link kaca regaWaca rencanaWaca rencana

Rincian rega PitchGround

PitchGround nawakake kursus online gratis sing ora kaetung sing bisa digunakake kanggo tuwuh lan nggedhekake bisnis sampeyan. Nanging, yen sampeyan pengin ngirit dhuwit lan wektu akeh, sampeyan bisa langganan rencana Pitch Ground VIP. Rencana iki bakal biaya $ 119 saben taun, lan sampeyan bakal entuk diskon 10% kanggo kabeh tuku. Elinga yen sampeyan wis langganan rencana PG VIP, sampeyan bisa nampa tawaran diskon; yen wis kadaluwarsa, sampeyan kudu reaktif langganan.

Rega saka PitchGround

Rencana VIP Pitch Ground ($ 119 saben taun):

  • Entuk diskon 10% kanggo kabeh tuku
  • More Fitur teka rauh
  • Gunakake Split Pay

Rincian rega Appsumo

Appumo nawakake mung siji rencana rega, sing dikenal minangka rencana AppSumo Plus. Regane $99 setaun, sing menehi diskon lan tawaran luwih akeh babagan produk digital tartamtu. Sing nggumunake babagan rencana plus yaiku sampeyan bisa mbatalake kapan wae tanpa repercussions amarga ora ana senar.

AppSumo rega

Rencana AppSumo Plus ($ 99 saben taun):

  • 10% mati kabeh wektu
  • Ora ana watesan tuku
  • Ngobrol karo wong ing tim AppSumo
  • Akses lengkap menyang KingSumo lan liya-liyane
  • Produk asli AppSumo
PitchGround vs AppSumo
PitchGround vs AppSumo

Ciroapp
Logo
Ngaktifake registrasi ing setelan - umume