Mengko vs Taplink

Perbedaan utama antarane Mengko lan tekan link iku Mengko luwih larang tinimbang Taplink.

Ing versus iki, kita mbandhingake Mengko vs tekan link ing-ambane kanggo mbantu milih salah siji saka wong-wong mau. Yen sampeyan pengin ngerti rincian liyane, disaranake sampeyan maca kita Review mengko lan review Taplink.

Nanging, sampeyan uga bisa langsung nemokake Piranti Lunak Manajemen Media Sosial paling apik, kita dhaptar kanthi peringkat (adhedhasar rating review kita), sampeyan bisa nemokake kabeh perbandingan sing digawe lan nerangake carane sampeyan kudu milih sing tepat.

Mangkene apa sing bakal kita bahas ing sisa artikel iki:

Ringkesan cepet

Mengko vs Taplink Sekilas

Kanggo nggawe pilihan sampeyan kanthi cepet lan efisien, iki ringkesan ringkes babagan perbandingan Later vs Taplink. Temokake rating, fitur, regane banjur temokake pemenang lawan.

Pros lan Cons comparison

9.4
Review Mengko - Manajemen Media Sosial Kabeh-ing-siji lan Link ing Alat Bio

Review Mengko - Manajemen Media Sosial Kabeh-ing-siji lan Link ing Alat Bio

Ing review mengko iki, sampeyan bakal nemokake informasi luwih lengkap babagan fitur, rega, pro lan kontra lan kenapa sampeyan kudu…
Skor Rata-rata 9.4
Dhukungan pelanggan
9.2
Nilai kanggo dhuwit
9.4
Ease saka nggunakake
9.3
fitur
9.6
PROS:
  • Ngapikake strategi pemasaran Instagram
  • Narik pengikut sing bener
  • Alat media sosial paling apik
  • Ngoptimalake wektu kirim
  • Extension Chrome
  • Posting otomatis
  • Jadwal crita Instagram kanthi gampang
cons:
  • Rencana gratis ora nawakake kabeh fitur
9.4
Review Taplink - Pandu luwih akeh Timbal lan Penjualan ing Instagram

Review Taplink - Pandu luwih akeh Timbal lan Penjualan ing Instagram

Ing review Taplink iki, sampeyan bakal nemokake informasi luwih lengkap babagan fitur, rega, pro lan kontra lan kenapa sampeyan kudu…
Skor Rata-rata 9.4
Dhukungan pelanggan
9
Nilai kanggo dhuwit
9.5
Ease saka nggunakake
9.5
fitur
9.5
PROS:
  • Ndhukung pembayaran online
  • Analytics saka klik link
  • Gampang kanggo nggunakake
  • Rencana gratis
cons:
  • Ora ana sertifikat SSL gratis
  • tampilan sakabèhé winates
  • Desain sing prasaja

Perbandingan spesifikasi

DetailsMengkotekan link
fiturLink Ing Alat Bio / Ngoptimalake Wektu Kirim / Atur Kabeh Ing Siji Panggonan / Alat Hashtag Instagram UltimateSistem pembayaran / Cithakan sing siap digunakake / Alat SEO / perpustakaan Cithakan
Paling cocog kanggoIndividu, Freelancer, Usaha cilik, Bisnis ukuran menengahIndividu, Freelancer, Usaha cilik
Basa situs webInggris / SpanyolAzerbaijan / Tionghoa / Deutsch / Inggris / Prancis / India / Indonesia / Italia / Jepang / Portugis / Rusia / Spanyol / Turki
URL situs webKunjungi situs web resmiKunjungi situs web resmi
Link dhukunganKaca dhukunganKaca dhukungan
Dhukungan email[email dilindhungi]N / A
manggon chattingYaYa
alamat Company88 East Pender Street Suite 500 Vancouver, British Columbia V6A 1T1 KanadaOra ditemokake ing situs web
Taun didegake20132017

Perbandingan rega

Mbandhingake rega antarane Later vs Taplink

Temokake piranti lunak endi sing duwe rega regane paling apik, sing nawakake uji coba gratis lan njamin dhuwit bali.

Perbandingan regaMengkotekan link
Range regaSaka $18 nganti $80 saben wulanSaka $24 nganti $54 saben taun
Jinis pricingLangganan taunan / langganan bulananLangganan taunan
Rencana gratisYaYa
trialYa, 14 dinaYa, 14 dina
Dhuwit bali dhuwitOra AnaOra Ana
Link kaca regaWaca rencanaWaca rencana

Rincian rega mengko

Mengko, pangguna bisa milih antarane telung opsi rega sawise, adhedhasar kabutuhan. Rencana wiwitan, sing regane $ 18 saben wulan, minangka wiwitan. Liyane yaiku rencana pertumbuhan sing regane $ 40 saben wulan. Pungkasan yaiku rencana lanjutan sing regane $ 80 saben wulan. Yen sampeyan pengin njupuk langkah bayi, sampeyan uga bisa nyoba rencana gratis Nanti, sing mung dirancang kanggo pamula.

Rega mengko

Rencana wiwitan ($ 18 saben wulan):

  • Analytics terbatas
  • 30 kiriman saben profil sosial
  • Alat kolaborasi kanggo pangripta
  • Kaca Linkin.bio sing bisa disesuaikan

Rencana Pertumbuhan ($ 40 saben wulan):

  • 150 kiriman saben profil sosial
  • Kaca Linkin.bio sing bisa disesuaikan
  • Alat kolaborasi kanggo kreator lan merek
  • Alat manajemen tim lan merek

Rencana Lanjut ($ 80 saben wulan):

  • kiriman Unlimited
  • Live chat ndhukung
  • Kaca Linkin.bio sing bisa disesuaikan
  • Analisis lengkap kanggo setahun
  • Alat kolaborasi kanggo kreator lan merek
  • Alat manajemen tim lan merek

Rincian rega Taplink

Taplink nawakake telung rencana rega beda Basic, Pro, lan Business. Rencana dhasar gratis, dene rencana pro lan bisnis regane $24 lan $54 saben taun.

Rega Taplink

Dhasar ($0 saben taun):

  • pranala Unlimited
  • Blok teks lan header
  • Pitakonan lan jawaban pamblokiran
  • Tema sing wis dirancang
  • Statistik tampilan kaca
  • Akses bareng

Pro ($24 saben taun):

  • Kabeh fitur BASIC, plus
  • Tampilan dijadwal saka pamblokiran
  • Link klik analytics
  • Tema desain premium
  • Ngatur desain dhewe
  • Link pinter menyang aplikasi olahpesen
  • Link pinter menyang aplikasi jaringan sosial
  • Nggunakake gambar lan video
  • Nggunakake blok peta
  • Nggunakake blok HTML
  • Piksel Facebook

Bisnis ($54 saben taun):

  • Kabeh fitur PRO, plus
  • Nggawe kaca internal
  • Jam undur
  • Mbusak merek Taplink
  • Sambungake domain sampeyan dhewe
  • Sertifikat SSL kanggo domain sampeyan
  • Njupuk ndadékaké karo formulir aplikasi
  • Kabar kanggo utusan cepet
  • Nampa pembayaran online
  • Sistem CRM

Ciroapp
Logo
Ngaktifake registrasi ing setelan - umume