Mengko vs Shor.by

Perbedaan utama antarane Mengko lan Shor.dening yaiku Nawakake Nawakake nyoba gratis 14 dina nanging Shor.by nawakake kanggo 05 dina.

Ing versus iki, kita mbandhingake Mengko vs Shor.dening ing-ambane kanggo mbantu milih salah siji saka wong-wong mau. Yen sampeyan pengin ngerti rincian liyane, disaranake sampeyan maca kita Review mengko lan Shor.dening review.

Nanging, sampeyan uga bisa langsung nemokake Piranti Lunak Manajemen Media Sosial paling apik, kita dhaptar kanthi peringkat (adhedhasar rating review kita), sampeyan bisa nemokake kabeh perbandingan sing digawe lan nerangake carane sampeyan kudu milih sing tepat.

Mangkene apa sing bakal kita bahas ing sisa artikel iki:

Ringkesan cepet

Mengko vs Shor.by at a Glance

Kanggo nggawe pilihan sampeyan kanthi cepet lan efisien, iki ringkesan ringkes babagan perbandingan Later vs Shor.by. Temokake rating, fitur, regane banjur temokake pemenang lawan.

Pros lan Cons comparison

9.4
Review Mengko - Manajemen Media Sosial Kabeh-ing-siji lan Link ing Alat Bio

Review Mengko - Manajemen Media Sosial Kabeh-ing-siji lan Link ing Alat Bio

Ing review mengko iki, sampeyan bakal nemokake informasi luwih lengkap babagan fitur, rega, pro lan kontra lan kenapa sampeyan kudu…
Skor Rata-rata 9.4
Dhukungan pelanggan
9.2
Nilai kanggo dhuwit
9.4
Ease saka nggunakake
9.3
fitur
9.6
PROS:
  • Ngapikake strategi pemasaran Instagram
  • Narik pengikut sing bener
  • Alat media sosial paling apik
  • Ngoptimalake wektu kirim
  • Extension Chrome
  • Posting otomatis
  • Jadwal crita Instagram kanthi gampang
cons:
  • Rencana gratis ora nawakake kabeh fitur
8.6
Shor.by Review - Kaca Kebangkrutan sing apik kanggo Link Bio Instagram sampeyan

Shor.by Review - Kaca Kebangkrutan sing apik kanggo Link Bio Instagram sampeyan

Ing review Shor.by iki, sampeyan bakal nemokake informasi luwih lengkap babagan fitur, rega, pro lan kontra lan kenapa sampeyan kudu…
Skor Rata-rata 8.6
Dhukungan pelanggan
8.5
Nilai kanggo dhuwit
8
Ease saka nggunakake
10
fitur
8
PROS:
  • Gampang gampang kanggo nggunakake
  • Desain apik
  • Jeneng domain khusus
  • RSS feed
  • Tampilan pranala olahpesen
  • Integrasi piksel
cons:
  • Rencana Rocket ora worth iku
  • Cukup larang
  • Pancen angel golek informasi ing situs web
  • Ora ana rencana Gratis

Perbandingan spesifikasi

DetailsMengkoShor.dening
fiturLink Ing Alat Bio / Ngoptimalake Wektu Kirim / Atur Kabeh Ing Siji Panggonan / Alat Hashtag Instagram UltimateAnalytics / Domain khusus / Seret lan selehake pembangun / Link shortener / Integrasi piksel / Cithakan sing siap digunakake
Paling cocog kanggoIndividu, Freelancer, Usaha cilik, Bisnis ukuran menengahIndividu, Freelancer, Usaha cilik
Basa situs webInggris / SpanyolInggris
URL situs webKunjungi situs web resmiKunjungi situs web resmi
Link dhukunganKaca dhukunganKaca dhukungan
Dhukungan email[email dilindhungi]N / A
manggon chattingYaYa
alamat Company88 East Pender Street Suite 500 Vancouver, British Columbia V6A 1T1 KanadaOra ditemokake ing situs web
Taun didegake20132021

Perbandingan rega

Mbandhingaké rega antarane Mengko vs Shor.by

Temokake piranti lunak endi sing duwe rega regane paling apik, sing nawakake uji coba gratis lan njamin dhuwit bali.

Perbandingan regaMengkoShor.dening
Range regaSaka $18 nganti $80 saben wulanSaka $15 nganti $99 saben wulan
Jinis pricingLangganan taunan / langganan bulananLangganan taunan / langganan bulanan
Rencana gratisYaOra Ana
trialYaYa, 5 dina
Dhuwit bali dhuwitOra AnaOra Ana
Link kaca regaWaca rencanaWaca rencana

Rincian rega mengko

Mengko, pangguna bisa milih antarane telung opsi rega sawise, adhedhasar kabutuhan. Rencana wiwitan, sing regane $ 18 saben wulan, minangka wiwitan. Liyane yaiku rencana pertumbuhan sing regane $ 40 saben wulan. Pungkasan yaiku rencana lanjutan sing regane $ 80 saben wulan. Yen sampeyan pengin njupuk langkah bayi, sampeyan uga bisa nyoba rencana gratis Nanti, sing mung dirancang kanggo pamula.

Rega mengko

Rencana wiwitan ($ 18 saben wulan):

  • Analytics terbatas
  • 30 kiriman saben profil sosial
  • Alat kolaborasi kanggo pangripta
  • Kaca Linkin.bio sing bisa disesuaikan

Rencana Pertumbuhan ($ 40 saben wulan):

  • 150 kiriman saben profil sosial
  • Kaca Linkin.bio sing bisa disesuaikan
  • Alat kolaborasi kanggo kreator lan merek
  • Alat manajemen tim lan merek

Rencana Lanjut ($ 80 saben wulan):

  • kiriman Unlimited
  • Live chat ndhukung
  • Kaca Linkin.bio sing bisa disesuaikan
  • Analisis lengkap kanggo setahun
  • Alat kolaborasi kanggo kreator lan merek
  • Alat manajemen tim lan merek

Shor.by Rincian rega

Biaya cendhak saka $15 nganti $99 saben wulan lan sampeyan bisa ngirit nganti 22% kanthi mbayar saben taun. Shor nawakake macem-macem opsi rega adhedhasar fungsi sing dikarepake lan jumlah kaca / pranala sing dibutuhake. Ing ngisor iki minangka rencana rega:

Shor.by Pricing

Rencana rega Rocket regane $15 saben wulan lan ngidini sampeyan nggawe 5 kaca kanthi tombol utusan langsung. Yen sampeyan pengin mbukak kunci kabeh fitur, sampeyan kudu nganyarke menyang rencana PRO kanthi $ 29 / sasi kanggo bisa nerbitake feed RSS, duwe maksimal 50 kaca lan uga integrasi Google analytics karo jeneng domain khusus. Ana cukup longkangan fitur antarane PRO lan rencana Rocket, kita maringi pitutur sampeyan kanggo langganan rencana PRO. Kesempatan kanggo nggunakake jeneng domain khusus minangka salah sawijining fitur sing paling nyenengake saka rencana tingkat sing luwih dhuwur. Tinimbang nggunakake "shor.by" kanggo kabeh pranala, sampeyan bisa nyedhiyani domain web dhewe, kayata "crpp.com." Iki penting banget kanggo situs kebangkrutan, amarga aku percaya yen kalebu URL situs web sampeyan dhewe ing biografi jaringan sosial sampeyan nambah merek.


Ciroapp
Logo
Ngaktifake registrasi ing setelan - umume