PageCloud Review - Seret Lan Selehake Website Builder

Ing review PageCloud iki, sampeyan bakal nemokake informasi luwih lengkap babagan fitur, rega, pro lan kontra lan kenapa sampeyan kudu nimbang nggunakake.
9.3/ 10 (Skor Pakar)
Product dirating minangka #5 ing kategori Sistem Manajemen Konten
9.3Skor Ahli
Bukak toko online, situs web, utawa kaca kebangkrutan sampeyan saiki

Pembangun situs web Pagecloud ngidini pangguna ngrancang lan njaga situs web unik, etalase online, kaca kebangkrutan, lan kaca "link in bio" tanpa mbutuhake coding. Sampeyan bisa nyeret lan nyelehake utawa nyalin lan nempel informasi menyang situs web, nggawe tata letak khusus, nggabungake aplikasi, lan mbangun toko, ing antarane fitur liyane.

Dhukungan pelanggan
9.2
Nilai kanggo dhuwit
9.4
Ease saka nggunakake
9.3
fitur
9.2
Pros
  • Cithakan kanthi desain visual sing nggumunke
  • Kemungkinan kanggo personalisasi dhuwur banget
  • Struktur prasaja, siji-rega-nyakup kabeh
  • Ana maksimum telung buruh diijini ing situs ing sembarang wektu tartamtu
cons
  • Cithakan ora mesthi bisa digunakake ing piranti seluler
  • Umume, add-on ora bisa diinstal kajaba sampeyan ndhaptar akun anyar ing platform eksternal

Pembangun situs web nyederhanakake desain web kanthi ngilangi kabutuhan keahlian teknis babagan coding kanggo ngasilake situs web sing apik. Nalika fitur-fitur kasebut apik kanggo pangguna rata-rata, kadhangkala ana biaya pilihan kustomisasi.

PageCloud, adhedhasar ing Kanada, ngarep-arep bisa nggedhekake bidang kasebut kanthi menehi fleksibilitas desain sing luwih gedhe tinimbang saingan. Nalika sukses ing babagan kasebut, PageCloud dadi cendhak yen dibandhingake karo pesaing Pilihan Editor Duda, Gator, or Wix in areas such as image editing, functionality, and powerful analytics.

Editor PageCloud intuisi, lan ndhukung panyuntingan WYSIWYG kanggo desain situs web seluler lan desktop. Nalika nerangake desain, PageCloud ora kaya pembangun situs web do-it-yourself liyane. Mung butuh sawetara klik mouse kanggo ngowahi bagean saka cithakan sing dikarepake.

Nggawe situs web berkualitas tinggi sing kanthi efektif makili perusahaan utawa merek sampeyan gampang kaya nyusun ulang materi, nambah item menu, nyunting teks, kalebu animasi, lan nggawe galeri gambar. Kanthi bantuan nyunting otomatis, sampeyan bisa kanthi cepet lan gampang nggawe situs web sing katon apik ing saben piranti. Nggawe situs web unik sing katon apik lan bisa digunakake ing saben piranti saiki luwih gampang tinimbang sadurunge.

Waca liyane kanggo sinau luwih lengkap babagan PageCloud, ing review kita bakal rinci fitur, pro lan kontra karo rating kita, lan kesimpulan babagan kenapa sampeyan kudu nggunakake.

Klik ing "mbukak" yen sampeyan pengin ndeleng persis apa kita bakal ngomong bab liyane saka artikel iki.

Ringkesan Cepet

Apa iku PageCloud?

PageCloud nyedhiyakake dhukungan ekstensif kanggo nggawe lan ngrancang situs web sing unik, sanajan sampeyan ora duwe kawruh tingkat pakar ing basa pamrograman. Nggunakake template lan tema sing wis digawe bisa mbantu ngrampungake situs web kanthi cepet. Antarmuka gulung-lan-seret bisa disesuaikan banget lan menehi akurasi sing tepat. Nduwe kabeh fitur sing bener, kayata optimasi mesin telusur, Google Apps, domain bermerek, lan liya-liyane. Luwih saka pitung puluh aplikasi liyane sing kompatibel karo.

Kasunyatan manawa pangguna situs web berbasis awan iki duwe keluwesan kreatif sing ora diwatesi lan gampang digunakake yaiku sing mbedakake saka produk liyane sing padha. Iku gampang kanggo nggawe situs web katon kaya dikembangake dening pro. Bantuan profesional diwenehake sanajan sajrone wektu nyoba gratis.

Kanggo mbantu sampeyan miwiti, PageCloud nyedhiyakake keanggotaan situs web siji-halaman gratis. Kaca kebangkrutan, kaca obrolan, lan kaca pranala kabeh gampang digawe lan diterbitake. Sampeyan bisa ngalih menyang rencana mbayar yen wis siyap dadi tuan rumah luwih akeh kaca utawa mbukak pasar online.

Yen sampeyan lagi looking for a free sulih kanggo link ing alat bio kaya Link Tree, coba rencana gratis. Sampeyan bisa nggawe kaca kebangkrutan sing nampilake galeri gambar, lambang media sosial, lan formulir umpan balik, kabeh nyambung menyang saben platform liyane. Sampeyan bisa nerbitake tanpa biaya lan entuk URL khusus kanggo digunakake ing profil online.

Pembangun situs web PageCloud duwe kabeh lonceng lan peluit sing sampeyan butuhake kanggo nggawe online, kalebu keamanan SSL, optimasi mesin telusur, lan analytics. Ora perlu nganyari plugin, lan hosting diwenehake. Nggawe galeri foto siji-saka-a-jenis lan formulir kontak sing nampa ewu utawa luwih saben wulan entri. Koleksi Bagean PageCloud sing akeh ngidini sampeyan nambahake fitur anyar menyang situs sampeyan kanthi gampang tanpa kudu miwiti saka awal. Gunakake pranala bareng kanggo cepet kolaborasi karo tim lan nyebarake pranala menyang situs tartamtu.

Spesifikasi PageCloud

fiturAplikasi / Optimasi Gambar Otomatis / Akses Kode Sumber Lengkap / Gawe seret lan selehake / Editing Gambar / Mobile-Friendly / Trabasan
Paling cocog kanggoIndividu, Freelancer, Usaha cilik, Bisnis ukuran menengah, Perusahaan gedhe
Basa situs webInggris
URL situs webKunjungi situs web resmi
Link dhukunganKaca dhukungan
Dhukungan email[email dilindhungi]
manggon chattingYa
alamat Company135 Rideau Street, Suite 305 Ottawa, ON
Taun didegake2015

Reregan

Rega PageCloud: Pira regane PageCloud?

Bukak situs web sampeyan nganggo PageCloud Start tanpa biaya. Miwiti $ 19 / sasi sing dibayar saben taun utawa $ 24 / sasi ditagih saben wulan, rencana premium cukup regane. Domain khusus lan Google Workspace kalebu gratis kanggo taun pisanan kanthi langganan taunan. Kanggo informasi luwih lengkap babagan layanan e-commerce lan situs web Pagecloud, bukak situs web.

Range regaSaka $24 nganti $99 saben wulan
Jinis pricingLangganan taunan / langganan bulanan
Rencana gratisYa
trialOra Ana
Dhuwit bali dhuwitOra Ana
Link kaca regaWaca rencana

Rencana rega PageCloud

%%tb-image-alt-text%%

PageCloud Start (Gratis)

Gawe situs web siji-halaman sing prasaja lan gratis dina iki. Nggawe apa wae saka situs kebangkrutan lan portofolio kanggo kontak kaca.

  • Kalebu domain .mypagecloud.com gratis
  • Hosting sing ora diwatesi uga SSL
  • Bantuan liwat email
  • Gawe tata letak lan galeri dhewe
  • Cithakan sing bisa disesuaikan

Bisnis Cilik (Rong Puluh Patang Dolar Saben Wulan)

Cocog kanggo pamilik tunggal lan wiwitan sing mbutuhake situs web profesional lan pribadi.

  • Loro anggota tim kalebu
  • SSL lan hosting kasedhiya tanpa biaya
  • Bantuan profesional ing wektu nyata
  • Kaca-kaca 100
  • 2000 formulir entri
  • Kabeh opsi taunan kalebu Google Workspace gratis lan domain khusus kanggo taun pisanan 

Bisnis ($39 Saben Wulan)

Sampurna kanggo perusahaan gedhe sing butuh kru khusus kanggo ngatur situs web khusus bisnis sing unik.

  • Kasedhiya total 10 Anggota Tim
  • Hosting lan SSL diwenehake tanpa biaya kanggo sampeyan.
  • Ekspor dhukungan chatting
  • Kaca-kaca 200
  • 5000 formulir entri
  • Kabeh opsi taunan kalebu Google Workspace gratis lan domain khusus kanggo taun pisanan

Pro ($65 Saben Wulan)

Kanggo perusahaan iklan, konsultasi, lan perancang web independen sing pengin mbangun lan/utawa ngatur situs web klien.

  • Limang situs
  • Jumlah kaca ora winates
  • Hosting lan SSL diwenehake tanpa biaya kanggo sampeyan
  • Bantuan ing wektu sing tepat, diwenehi prioritas pisanan
  • Ukuran tim ana 3 saben lokasi

Starter E-commerce ($ 29 Saben Wulan)

Fitur e-commerce PageCloud bisa ngidini sampeyan adol barang lan layanan kanthi online. Pembangun situs web tanpa kode, seret lan selehake kalebu kabeh fitur e-commerce sing sampeyan butuhake.

  • Sampeyan bisa dhaptar nganti 100 Produk
  • Dumadi saka 2 Anggota Tim
  • Bagean toko lan dashboard
  • Kontrol inventarisasi
  • Statistik ing ngarep sales
  • Akun pelanggan
  • Kanthi rencana taunan, sampeyan bisa entuk jeneng domain gratis
  • Ekspor dhukungan chatting 

E-commerce Lanjut ($49 Saben Wulan)

Tuwuh bisnis sampeyan menyang tingkat sabanjure kanthi dhukungan nganti 2500 item lan layanan, download digital sing luwih gedhe, lan alat e-commerce sing luwih canggih. Fitur editor situs web seret lan selehake sing mbutuhake kawruh coding nul.

  • Sampeyan diijini dhaptar nganti 2500 Produk
  • Gadget situs e-commerce sing bisa diowahi
  • Entuk barang dagangan sampeyan liwat platform kaya Amazon lan Facebook
  • Iklan nganggo email
  • 10 anggota tim
  • Kanthi rencana taunan, sampeyan bisa entuk jeneng domain gratis
  • Ekspor dhukungan chatting

E-commerce Unlimited ($99 Saben Wulan)

Sing bener, tembung "tanpa wates" cukup apik nyimpulake penak tuku barang kaya fisik lan digital online. Nggabungake kabeh alat e-commerce, lan sampeyan bisa nambah POS yen sampeyan milih. Nampilake editor situs web seret lan selehake sing mbutuhake kawruh coding nul.

  • Produk tanpa watesan
  • sepuluh anggota tim
  • Gadget situs e-commerce sing bisa diowahi
  • Entuk barang dagangan sampeyan liwat platform kaya Amazon lan Facebook
  • Iklan nganggo email
  • Kanthi rencana taunan, sampeyan bisa entuk jeneng domain gratis
  • Ekspor dhukungan chatting

fitur

Fitur PageCloud: Apa sing bisa ditindakake?

aplikasi

Sampeyan bisa nggunakake 14 kategori sing kasedhiya ing PageCloud-gambar, video, media sosial, musik, blog, acara, metrik, chatting, e-commerce, kontribusi, survey lan dokumen, peta lan ramalan, animasi, lan fonts-kanggo nggawe kanthi lengkap. situs web unggulan. Nambahake akeh integrasi mbutuhake mung nyalin URL sing cocog utawa kode embed lan nglebokake menyang kaca web. Iki minangka conto carane PageCloud bisa nggabungake karo piranti lunak pihak katelu. Sawetara sambungan "asli" kalebu Google kanggo G-Suite lan suite produk PageCloud, utamane Google Tag Manager utawa Shutterstock (kanggo tuku gambar saham).

Seret banjur selehake

Minangka bonus tambahan kanggo antarmuka seret lan selehake intuisi PageCloud, platform kasebut uga ngidini sampeyan nempelake teks lan gambar saka PC utawa internet menyang situs sampeyan. Wektu sing digunakake kanggo ngeklik lambang unggahan kanggo nambah materi menyang situs web sampeyan saiki bisa digunakake kanggo nindakake sing luwih produktif.

Optimization Gambar otomatis

Yen sampeyan ora peduli babagan peringkat mesin telusur situs web lan pengalaman pelanggan, sampeyan ngerti manawa wektu upload foto bisa mbebayani. Kanggo nglawan kaca web sing lembab, PageCloud kanthi otomatis ngowahi ukuran kabeh foto menyang ukuran optimal kanggo kabeh piranti, sanajan sing nganggo layar retina.

Editing gambar

Saliyane kacepetan, fitur panyuntingan gambar PageCloud uga cukup nyenengake. Bisa diowahi kanthi sampurna kanthi nugel, nyaring, lan pewarnaan.

trabasan

Ana sawetara trabasan keyboard (hotkeys) sing kasedhiya ing PageCloud sing bisa digunakake kanggo nggawe proses nggawe situs web luwih cepet. Pangguna ahli bisa kanthi cepet nyelarasake, nyebarake, ngatur, lan lapisan materi, dene pangguna sing ora duwe pengalaman bisa diwatesi kanggo operasi sing gampang kaya nyalin / nempel lan batal / baleni.

Akses Kode Sumber Lengkap

Aksesibilitas menyang kode sumber situs web sampeyan minangka salah sawijining alat sing paling migunani sing diwenehake dening PageCloud (HTML, CSS, JavaScript). Nalika nggunakake PageCloud, sampeyan bisa nggawe pangaturan kanggo inspektur DOM lan langsung dibayangke ing web kanthi mung ngeklik tombol "Simpen". Yen sampeyan pengin ngrampungake apa wae karo PageCloud sing saiki ora bisa ditindakake, iki minangka fitur sing apik kanggo sampeyan. Nalika tim PageCloud nggarap fitur sing bisa digunakake dening sapa wae, nyedhiyakake akses menyang kode sumber nyedhiyakake pangguna sing luwih maju alat liyane kanggo ngatur situs.

Mobile-Friendly

Ana akeh sing seneng nggunakake PageCloud ing piranti seluler, nanging ana uga sing ora nyenengake. Iku kabeh boils mudhun kanggo pinten ngandika sampeyan duwe. Soko sing gampang kaya gaya teks bisa uga katon ing komputer lan liyane ing piranti seluler. Iki bisa uga katon apik ing wiwitan, nanging bisa uga dadi tugas sing kudu ditindakake kanthi suwe. Kita seneng presisi sing sampeyan duwe babagan posisi lan ukuran, nanging font individu? Cetha, iku kakehan. Sisih paling apik yaiku "desain seluler bakal diturunake saka desktop," minangka helpline PageCloud njamin kita, bakal kedadeyan. Iki muni kaya dandan gedhe sing bakal ngormati uga.

kesimpulan

Review PageCloud: Napa sampeyan kudu nggunakake?

Yen sampeyan sinau visual sing pengin nggawe situs web khusus, PageCloud minangka alat sing kudu sampeyan jelajahi. Nganti saiki, ora ana solusi liyane sing ngidini personalisasi rinci kasebut tanpa perlu ngembangake kode apa wae. Nalika nggedhekake kekuwatane saiki, PageCloud bakal dadi ora bisa diendhegake yen luwih gampang kanggo pangguna sing ora duwe pengalaman kanggo miwiti platform kanthi menehi tutorial utawa komponen sing wis digawe. Sing menehi premium babagan estetika bakal kepenak karo editor seret lan selehake intuisi PageCloud. Nanging, ana sawetara alat penting kaya e-commerce, blog, lan analytics sing ora ana ing situs web.

FAQ

Pitakonan Paling Sering

Apa standar fitur ing kabeh rencana rega PageCloud?

Tema, foto, fungsi blog, integrasi aplikasi, hosting situs, keamanan SSL, jeneng domain gratis, kustomisasi formulir, lan alat optimasi mesin telusur kabeh kalebu ing kabeh rencana.

Sepira kuat fitur analisis PageCloud?

Ora ana kemampuan analytics SEO sing dibangun, nanging sampeyan bisa nggawe statistik dhewe nggunakake tambahan lan layanan kaya Facebook Pixel, Google Analytics, lan liya-liyane. Setelan SEO standar PageCloud pancen dhasar, nanging nindakake minimal kanggo nambah nggawe timbal kanthi ngganti jeneng kaca, URL, tag meta, utawa kecepatan muat kaca.

Apa aku bisa nggunakake fitur SEO PageCloud?

ya wis. Metadata kasedhiya kanggo mbantu manajemen sumber daya lan optimasi mesin telusur, nanging alat kasebut cukup minimal.

PageCloud Review - Seret Lan Selehake Website Builder
PageCloud Review - Seret Lan Selehake Website Builder

Ciroapp
Logo
Ngaktifake registrasi ing setelan - umume
Rating
×

9.3Skor Ahli
Bukak toko online, situs web, utawa kaca kebangkrutan sampeyan saiki
Pembangun situs web Pagecloud ngidini pangguna ngrancang lan njaga situs web unik, etalase online, kaca kebangkrutan, lan kaca "link in bio" tanpa mbutuhake coding. Sampeyan bisa nyeret lan nyelehake utawa nyalin lan nempel informasi menyang situs web, nggawe tata letak khusus, nggabungake aplikasi, lan mbangun toko, ing antarane fitur liyane.
Dhukungan pelanggan
9.2
Nilai kanggo dhuwit
9.4
Ease saka nggunakake
9.3
fitur
9.2
PROS
  • Cithakan kanthi desain visual sing nggumunke
  • Kemungkinan kanggo personalisasi dhuwur banget
  • Struktur prasaja, siji-rega-nyakup kabeh
  • Ana maksimum telung buruh diijini ing situs ing sembarang wektu tartamtu
cons
  • Cithakan ora mesthi bisa digunakake ing piranti seluler
  • Umume, add-on ora bisa diinstal kajaba sampeyan ndhaptar akun anyar ing platform eksternal

Rating
×

9.3Skor Ahli
Bukak toko online, situs web, utawa kaca kebangkrutan sampeyan saiki
Pembangun situs web Pagecloud ngidini pangguna ngrancang lan njaga situs web unik, etalase online, kaca kebangkrutan, lan kaca "link in bio" tanpa mbutuhake coding. Sampeyan bisa nyeret lan nyelehake utawa nyalin lan nempel informasi menyang situs web, nggawe tata letak khusus, nggabungake aplikasi, lan mbangun toko, ing antarane fitur liyane.
Dhukungan pelanggan
9.2
Nilai kanggo dhuwit
9.4
Ease saka nggunakake
9.3
fitur
9.2
PROS
  • Cithakan kanthi desain visual sing nggumunke
  • Kemungkinan kanggo personalisasi dhuwur banget
  • Struktur prasaja, siji-rega-nyakup kabeh
  • Ana maksimum telung buruh diijini ing situs ing sembarang wektu tartamtu
cons
  • Cithakan ora mesthi bisa digunakake ing piranti seluler
  • Umume, add-on ora bisa diinstal kajaba sampeyan ndhaptar akun anyar ing platform eksternal