Interaksi Review - Quiz Maker Kanggo Ngasilake Leads

Ing review Interact iki, sampeyan bakal nemokake informasi luwih lengkap babagan fitur, rega, pro lan kontra lan kenapa sampeyan kudu nggunakake.
9.4/ 10 (Skor Pakar)
Product dirating minangka #1 ing kategori Tukang Kuis
9.5Skor Ahli
Gawe kuis interaktif sing ngasilake lead & adol produk

Interact minangka salah sawijining platform nggawe kuis paling apik sing digunakake dening bisnis kanggo nggawe kuis gaya Buzzfeed sing nggumunake. Pangguna bisa nyetel kuis workarounds acak kanggo nambah dhaptar email. Kanthi iki, sampeyan meh ngrasa kaya ngobrol karo wong sing sejatine.

Dhukungan pelanggan
9.2
Nilai kanggo dhuwit
9.6
Ease saka nggunakake
9.4
fitur
9.6
Pros
  • Dibagi kaya wong edan
  • Gampang nggawe kuis sing dikarepake
  • Biaya murah saben timbal
  • Dianggo ing autopilot
  • Potensi viral
  • Multiple template unik
  • Konversi dhuwur saka timbal menyang panuku
cons
  • Nyoba gratis diwatesi 
  • Rencana Lite ora kalebu kabeh fitur

Apa sampeyan nggoleki inisiatif lan platform nggawe Quiz sing kuat sing nawakake kabeh ing sak panggonan kanggo mbantu sampeyan ngembangake bisnis? Yen mangkono, banjur Interaksi minangka pilihan sing paling apik. Solusi kabeh-ing-siji iki nawakake kabeh sing dibutuhake para pengusaha utawa bisnis kanggo nggawe kuis interaktif, kayata Integrasi Lanjut, atusan template sing bisa disesuaikan, lan liya-liyane.

Kanthi iki, sampeyan bisa kanthi gampang ngembangake dhaptar email lan nggawe situs web sampeyan supaya bisa ngasilake luwih akeh. Ing artikel review iki, kita bakal menehi tampilan rinci babagan apa Interact lan apa pro lan kontra nggunakake. Kita uga bakal nuduhake fitur kunci sing kuat sing nggawe luwih nggumunake tinimbang platform nggawe kuis liyane, mula maca terus kanggo sinau babagan Interact.

Klik ing "mbukak" yen sampeyan pengin ndeleng persis apa kita bakal ngomong bab liyane saka artikel iki.

Ringkesan Cepet

Apa Interact?

Interaksi minangka salah sawijining platform nggawe kuis sing paling menarik sing dirancang kanggo nyambungake merek lan pelanggan ing tingkat manungsa, sing nuduhake suksese. Iku nggampangake para peserta kuis kanggo mangerteni lan nemokake nilai ing produk sing disaranake. Kajaba iku, Interact ngidini pangguna nggawe kuis sing ngasilake timbal lan dodolan liwat dhaptar email lan platform media sosial - kabeh nalika mbangun kapercayan karo pimpinan anyar.

Iki minangka alat sing sampurna kanggo bisnis sing pengin nggawe sambungan sing luwih jero karo target pasar. Kanthi mangerteni apa sing dikarepake lan dikarepake pelanggan, bisnis bisa nggawe kuis sing fokus ing area kapentingan tartamtu.

Iki bakal nambah dodolan lan nggawe basis pelanggan sing setia sing bakal terus tuku saka dheweke. Kanthi iki, sampeyan bisa kanthi gampang ningkatake marketing kanthi dialog unik lan konversi sing luar biasa. Tujuwane Interact yaiku supaya para wirausaha digital, inovator, lan merek bisa nggedhekake liwat ngrungokake empati, pemahaman sing jero, lan sambungan sing asli. Kanthi iki, sampeyan bakal entuk jawaban langsung lan pilihan sing luwih resik sing fokus ing pelanggan. Iki ngasilake 42000 timbal kanthi rutin lan ngrampungake kuis 9M.

Nawakake uga nganyari reguler kanggo ngetutake tren supaya sampeyan bisa nggawe komunikasi internal luwih kuwat. Sampeyan uga bisa nggawe kuis gaya BuzzFeed kanggo ngasilake luwih akeh timbal lan nambah dhaptar email sampeyan. Iki uga nawakake uji coba gratis sing bisa digunakake kanggo njupuk langkah pertama, banjur, miturut kabijakan privasi, sampeyan kudu tuku rencana rega. Yen sampeyan nliti platform kanggo nggawe kuis sing menarik sing bakal ngasilake ewonan timbal lan nambah dhaptar email, mula iki minangka solusi sing paling apik kanggo sampeyan pilih.

Spesifikasi Interaksi

fiturProgram Afiliasi / Integrasi / Share One-Click / Template Quiz Profesional
Paling cocog kanggoIndividu, Freelancer, Usaha cilik, Bisnis ukuran menengah
Basa situs webInggris
URL situs webKunjungi situs web resmi
Link dhukunganKaca dhukungan
Dhukungan email[email dilindhungi]
manggon chattingOra Ana
alamat CompanySan Francisco Bay Area
Taun didegake2013

Reregan

Rega Interaksi: Pira regane Interaksi?

Interact nawakake telung rencana rega kanggo pangguna sing bisa dipilih gumantung saka kabutuhan tartamtu. Sing pertama yaiku rencana lite sing biaya $ 39 saben wulan; karo langganan taunan, sampeyan bakal entuk rencana lite mung $27 saben sasi. Liyane yaiku rencana pertumbuhan sing regane $ 89 saben wulan.

Lan yen sampeyan pengin tuku rencana wutah taunan, sampeyan bakal entuk mung $53 saben wulan. Sing terakhir yaiku rencana pro sing regane $ 209 saben wulan kanthi kabeh fitur. Yen sampeyan mbayar saben taun, sampeyan bakal entuk rencana iki kanthi rega $125 saben wulan. (Sampeyan uga bisa nyoba rencana gratis 14 dina Interact karo rencana langganan apa wae).

Range regaSaka $39 nganti $209 saben taun
Jinis pricingLangganan taunan / langganan bulanan
Rencana gratisOra Ana
trialYa, 14 dina
Dhuwit bali dhuwitOra Ana
Link kaca regaWaca rencana

Interaksi rencana rega

%%tb-image-alt-text%%

Rencana Lite ($ 39 saben wulan):

  • 5 Kuis
  • Analisis dhasar
  • Nganti 500 lead saben wulan
  • Logika medhot
  • Integrasi dhasar
  • Siji panganggo
  • CTA Halaman Hasil

Rencana Pertumbuhan ($ 89 saben wulan):

  • 20 Kuis
  • Analitik majeng
  • telung pangguna
  • Nganti 2K timbal saben wulan
  • Logika medhot
  • Integrasi penengah
  • Merek Khusus
  • CTA Halaman Hasil

Rencana Pro ($ 209 saben wulan):

  • Nganti 8K timbal saben wulan
  • Integrasi Lanjut + Analitik
  • Sepuluh pangguna
  • Bantuan Docs lan Live Chat
  • Lacak Konversi

fitur

Fitur interaksi: Apa sampeyan bisa nindakake?

Integrasi Maju

Nalika nerangake marketing kuis, penting kanggo duwe kemampuan kanggo nyambungake kuis karo alat liyane ing tumpukan marketing amarga bisa mbantu ngotomatisasi proses marketing lan alur kerja. Pimpinan kuis uga bisa dipérang dadi bagean supaya bisa ngetutake kanthi luwih akurat. Coba Interact yen sampeyan nggoleki alat marketing kuis sing nawakake integrasi canggih.

Kanthi alat iki, sampeyan bisa nyambungake kuis menyang pemasaran email utawa sistem otomatisasi pemasaran, kanthi otomatis nambahake kuis menyang sistem sing wis ana. Sampeyan uga bisa menehi pitunjuk kuis adhedhasar asil kuis sing dipikolehi lan kepiye njawab pitakonan khusus kuis sampeyan.

Kanthi cara iki, sampeyan bisa mesthekake yen saben timbal entuk konten lan tawaran tindak lanjut sing paling relevan. Sampeyan bisa nggabungake alat kaya Zapier, Act-On, Google Analytics+ Sheets, HubSpot, Kartra, lan akeh liyane. Kaya manajer sukses pelanggan sing bakal mbantu sampeyan entuk jawaban sing gampang kanggo masalah rumit sampeyan.

Cithakan Quiz Profesional

Saben bisnis iku unik, lan nalika nerangake Pick Cithakan ANTV tengen sing bakal bisa kanggo sampeyan, bisa njupuk wektu kanggo mutusaké kang siji iku paling apik. Kanggo ngewangi sampeyan entuk paling akeh saka kuis, Interact nawakake ewonan template sing bisa dikustomisasi kanthi efektif sing dirancang dening para profesional.

Apa sampeyan ana hubungane karo seni, blogging, spiritualitas, utawa industri pengantin, template iki wis dirancang kanggo mbudidaya kabutuhan khusus saben industri. Kerjane kaya editor kaca wysiwyg sing prayoga kanthi pamblokiran. Sampeyan bisa milih desain template kaya Manchester, fantasi, liburan, lan liya-liyane. Sampeyan uga bisa nyetel conto komentar sing ana hubungane karo industri kasebut.

Ora mung iki, nanging sampeyan uga bisa nliti fitur lan fungsi saben cithakan sadurunge arep nggunakake kanggo bisnis sampeyan. Apa sampeyan pengin nuduhake kuis ing UK utawa kutha Texas cilik, Dallas, sampeyan wis dijamin. Kanthi kurva sinau sing curam, dadi luwih gampang golek sukses karo Interact.

Interaksi Afiliasi

Apa sampeyan nggoleki program afiliasi kanggo mbantu skala bisnis lan tuwuh? Yen mangkono, gabung karo program Interact Affiliate lan entuk komisi 30% karo saben pelanggan sing sampeyan ndhaptar. Program afiliasi sing sukses iki minangka salah sawijining pilihan sing apik banget kanggo sing pengin golek dhuwit sing apik. Kanggo gabung karo program afiliasi, bukak situs Interact lan pindhah menyang kaca informasi afiliasi.

Saka ing kono, tunyuk pilihan "Join Now", sing ana ing pojok tengen ndhuwur, banjur gawe Partnerstack account by entering all of your details. After creating the Partnerstack account, now agree to the conditions and terms and grab your personalized link by clicking on the link button. Finally, link your PayPal or stripe account, download any logos or assets you need, and start promoting.

Siji-Klik Share

Saben uwong ngerti yen nuduhake kuis ing media sosial minangka salah sawijining bagean sing angel lan akeh wektu. Nanging kanthi Interact, gampang kanggo njaluk kuis ing ngarepe eyeballs sabisa-bisa nganggo tombol enggo bareng sosial siji-klik kaya Simplr. Sampeyan bisa nambah pilihan tombol enggo bareng sosial menyang kuis nggunakake Interact kanggo kabeh platform sing paling populer, kalebu Facebook, Twitter, LinkedIn, lan Pinterest. Ing kasunyatan, iku kaya intranet sukses ing kothak.

Kajaba iku, yen sampeyan pengin mesthekake yen kuis sampeyan katon luwih akeh wong, sampeyan bisa nambah tombol bareng sosial ing pungkasan asil saben wong. Mangkono, ora mung dheweke bakal bisa nuduhake asil dhewe, nanging uga bakal nuduhake kuis sampeyan karo kabeh kanca lan pandherekipun, mbantu sampeyan nambah pamirsa luwih akeh. Sampeyan uga bisa nuduhake warta utawa forum diskusi dhewe kanggo komunikasi mbukak babagan persepsi sakabehe babagan produk.

kesimpulan

Review Interaksi: Napa sampeyan kudu nggunakake?

Yen sampeyan nliti platform pembuat Kuis sing tegas lan gampang digunakake sing ngidini sampeyan nggawe kuis sing apik tenan sing nggawa petunjuk anyar kanggo nandur modal ing tawaran sampeyan, banjur Interaksi minangka solusi sing sampurna kanggo sampeyan. Platform nggawe kuis iki kaya intranet sing sukses kanggo pamirsa. Kanthi fitur-fitur kasebut, sampeyan mesthi bisa nggawe kemajuan gedhe ing bisnis sampeyan.

Wong bisa milih macem-macem fitur Interact kanggo nggawe kuis luwih nggumunake, kaya atusan template kustomisasi, 30 integrasi asli, analytics canggih, tim dhukungan sing apik, kursus kuis sing jero, lan liya-liyane. Iki minangka solusi lengkap kanggo sing pengin nggawe kuis gaya Buzzfeed kanggo digunakake ing situs web lan media sosial.

FAQ

Pitakonan Paling Sering

Apa keuntungan nggunakake Interact?

Ana macem-macem keuntungan nggunakake Interact, nanging sing bakal ningkatake bisnis sampeyan yaiku kuis generasi timbal. Kanthi mung siji kuis, sampeyan bisa ngasilake ewonan timbal sing bakal entuk bathi kanthi cepet. Iki uga minangka alat sing luar biasa kanggo ngerti pamirsa kanthi apik lan nambah pengikut sampeyan.

Apa sing ndadekake Interaksi unik?

Babagan sing ndadekake platform nggawe kuis Interact iki luwih unik tinimbang liyane yaiku fitur sing kuat. Sawetara kalebu 50+ integrasi khusus, atusan template fokus konversi, layanan pelanggan sing apik, kursus kuis sing jero, lan liya-liyane.

Interaksi Review - Quiz Maker Kanggo Ngasilake Leads
Interaksi Review - Quiz Maker Kanggo Ngasilake Leads

Ciroapp
Logo
Ngaktifake registrasi ing setelan - umume
Rating
×

9.4Skor Ahli
Gawe kuis interaktif sing ngasilake lead & adol produk
Interact minangka salah sawijining platform nggawe kuis paling apik sing digunakake dening bisnis kanggo nggawe kuis gaya Buzzfeed sing nggumunake. Pangguna bisa nyetel kuis workarounds acak kanggo nambah dhaptar email. Kanthi iki, sampeyan meh ngrasa kaya ngobrol karo wong sing sejatine.
Dhukungan pelanggan
9.2
Nilai kanggo dhuwit
9.6
Ease saka nggunakake
9.4
fitur
9.6
PROS
  • Dibagi kaya wong edan
  • Gampang nggawe kuis sing dikarepake
  • Biaya murah saben timbal
  • Dianggo ing autopilot
  • Potensi viral
  • Multiple template unik
  • Konversi dhuwur saka timbal menyang panuku
cons
  • Nyoba gratis diwatesi 
  • Rencana Lite ora kalebu kabeh fitur

Rating
×

9.4Skor Ahli
Gawe kuis interaktif sing ngasilake lead & adol produk
Interact minangka salah sawijining platform nggawe kuis paling apik sing digunakake dening bisnis kanggo nggawe kuis gaya Buzzfeed sing nggumunake. Pangguna bisa nyetel kuis workarounds acak kanggo nambah dhaptar email. Kanthi iki, sampeyan meh ngrasa kaya ngobrol karo wong sing sejatine.
Dhukungan pelanggan
9.2
Nilai kanggo dhuwit
9.6
Ease saka nggunakake
9.4
fitur
9.6
PROS
  • Dibagi kaya wong edan
  • Gampang nggawe kuis sing dikarepake
  • Biaya murah saben timbal
  • Dianggo ing autopilot
  • Potensi viral
  • Multiple template unik
  • Konversi dhuwur saka timbal menyang panuku
cons
  • Nyoba gratis diwatesi 
  • Rencana Lite ora kalebu kabeh fitur