Review Coursera - Kursus Online Lan Kredensial Saka Pendidik Top

Ing review Coursera iki, sampeyan bakal nemokake informasi luwih lengkap babagan fitur, rega, pro lan kontra lan kenapa sampeyan kudu nggunakake.
9/ 10 (Skor Pakar)
Product dirating minangka #2 ing kategori Platform Pembelajaran Online
9Skor Ahli
Sinau tanpa watesan

Platform kanggo sinau online sing diarani Coursera nawakake puluhan ewu kesempatan pendidikan, kalebu kursus, spesialisasi, lan gelar. Iki kolaborasi karo Universitas lan Institusi sing unggul kanggo ngaktifake kursus online. Coursera nyedhiyakake sawetara pilihan pembayaran, wiwit saka gratis nganti saben biaya kursus nganti langganan saben wulan lan tahunan. Kursus kasebut bisa adaptasi, murah, gegandhengan karo proyek, lan diakoni dening calon majikan.

Dhukungan pelanggan
9.2
Nilai kanggo dhuwit
9.1
Ease saka nggunakake
8.8
fitur
8.9
Pros
  • Kurang dhuwit kanggo sinau
  • Pindhah antarane sawetara kursus
  • sertifikat Unlimited
  • Kabeh video ceramah duwe basa asli
  • Kursus lan artikel populer
  • Gratis pitung dina nyoba
cons
  • Ora menehi sertifikat gratis

Apa sampeyan nggoleki cara sing terjangkau lan trep kanggo sinau katrampilan anyar?

Sinau wis dadi penting kanggo wong maju ing urip lan bisnis. Bisa ngaktifake individu kanggo nambah urip lan ngganti donya, saka ngedhunake kemiskinan lan nambah kesehatan kanggo nuwuhake kamakmuran lan stabilitas.

Ning kene review Coursera, kita bakal ndeleng apa sing ndadekake platform iki unik lan njelajah sawetara fitur sing paling apik. Apa sampeyan wis kenal karo Coursera utawa lagi miwiti njelajah pilihan sinau online, mula terus maca kanggo sinau kabeh babagan Coursera.

Klik ing "mbukak" yen sampeyan pengin ndeleng persis apa kita bakal ngomong bab liyane saka artikel iki.

Ringkesan Cepet

Apa Coursera?

Coursera minangka platform sinau online sing kuat nawakake ewu kursus sing apik kaya ilmu sosial, kursus individu, SQL, desain web, blockchain, lan liya-liyane.

Coursera partner karo universitas lan organisasi kelas donya kanggo nawakake kursus online kanggo sapa wae sing bisa njupuk kapan wae. Tujuan Coursera yaiku mbukak pendidikan sing berkualitas kanggo kabeh wong, ing endi wae ing ndonya. Nawakake kursus sing terjangkau, fleksibel, lan efektif sing bisa dipilih pangguna gumantung saka kabutuhan tartamtu.

Umume kursus ing Coursera diwenehake dening universitas lan perguruan tinggi, kayata Universitas Stanford, Universitas London, Universitas Duke, lan liya-liyane. Saliyane subjek akademik tradisional, Coursera nawakake kursus ing wilayah liyane sing bisa migunani kanggo wong sing pengin nambah karir, kayata ilmu komputer, bisnis, keuangan, lan analitik data.

Ing taun 2012, Daphne Koller lan Andrew Ng ngluncurake kanthi tujuan kanggo menehi siswa akses menyang kesempatan sinau sing ngganti urip. Kanggo karya sing nyuda alangan kanggo pendhidhikan paling dhuwur kanggo kabeh wong, Coursera dianugerahi sertifikat B Corp.

Iki minangka solusi lengkap kanggo wong sing pengin nggawa operator utawa bisnis menyang dhuwur amarga nawakake sertifikat sing wis diverifikasi sing diakoni sacara global. Lan sing nggumunake babagan Coursera sing nggawe luwih nggumunake tinimbang platform liyane yaiku kursus online gratis. Iki tegese sapa wae bisa terus sinau kaya sing dikarepake tanpa mbayar dhuwit karo Coursera.

Nanging, kanggo entuk akses tanpa watesan, sampeyan bisa ngalih menyang rencana Plus sing ngidini sampeyan nyetel wektu sampeyan dhewe, entuk sertifikat apa wae sing dikarepake, utawa njelajah kursus tanpa watesan wektu.

Spesifikasi Coursera

fiturProgram Afiliasi / Sinau Fleksibel / Sinau Apa Saja / Sertifikat MasterTrack / Sertifikat Profesional
Paling cocog kanggoIndividu, Freelancer, Usaha cilik, Bisnis ukuran menengah
Basa situs webInggris
URL situs webKunjungi situs web resmi
Link dhukunganKaca dhukungan
Dhukungan email[email dilindhungi]
manggon chattingYa
alamat Company119 W 24th St, New York, New York 10011, AS
Taun didegake2012

Reregan

Rega Coursera: Pira regane Coursera?

Coursera nawakake telung rencana langganan sing bisa dipilih wong adhedhasar kabutuhan sinau. Rencana pisanan yaiku program sinau siji sing biaya sampeyan $49 - $79 saben wulan.

Liyane yaiku Coursera plus saben wulan, sing regane $59 saben wulan lan uji coba gratis pitung dina. Final punika Coursera plus taunan, kang biaya $399 saben taun karo akses Unlimited. Sampeyan uga bisa gabung karo rencana gratis Coursera kanggo sinau atusan kursus online gratis.

Range regaSaka $49 nganti $79 saben wulan utawa $399 saben taun
Jinis pricingLangganan taunan / langganan bulanan
Rencana gratisYa
trialYa, 7 dina
Dhuwit bali dhuwitYa, 14 dina
Link kaca regaWaca rencana

Rencana rega Coursera

%%tb-image-alt-text%%

Program Pembelajaran Tunggal ($49 - $79 saben wulan):

  • Akses kabeh kursus ing program pembelajaran
  • Entuk sertifikat sawise rampung

Coursera Plus Saben wulan ($59 saben wulan):

  • Akses 7,000+ kursus
  • Entuk sertifikat tanpa wates
  • Sinau katrampilan lan alat sing cocog karo proyek
  • Pilih saka luwih saka 15 program Sertifikat Profesional

Coursera Plus Taunan ($ 399 saben taun):

  • Jaminan dhuwit 14-dina
  • Simpen nalika sampeyan mbayar ing ngarep kanggo taun
  • Kabeh kalebu ing rencana plus saben wulan
  • Seneng keluwesan maksimum kanggo entuk karya

fitur

Fitur Coursera: Apa sing bisa ditindakake?

Sertifikat MasterTrack

Apa sampeyan pengin entuk kredensial karir sing diterbitake dening universitas? Nggolek pengalaman sinau sing interaktif lan fleksibel? Yen mangkono, Coursera minangka papan kanggo sampeyan. Kanthi Sertifikat MasterTrack, sampeyan bisa entuk kredensial karir sing diterbitake universitas kanthi rega terjangkau saka universitas ndhuwur kaya Universitas Columbia, Universitas Yale, Universitas Pennsylvania, lan liya-liyane.

Modul online iki minangka bagean saka program Master sing dirancang dening fakultas sing misuwur ing donya kanggo menehi kesempatan kanggo entuk manfaat saka pengalaman sinau sing nyenengake. Sampeyan bakal duwe tugas ing donya nyata kanggo digarap, urip instruksi profesional, lan saran saka mitra. Yen sampeyan ditampa ing program Master lengkap, sampeyan bisa kanthi gampang ngetrapake kursus MasterTrack menyang gelar tanpa komplikasi.

Kanthi Coursera, sampeyan bisa miwiti program sinau ing lapangan tartamtu kayata Desain Instruksional, Karya Sosial, Esensial Bisnis, Analisis Bisnis kanggo Manajer, Kepemimpinan Global & Manajemen SDM, lan liya-liyane supaya sampeyan bisa katon ing panelusuran proyek. Ing kasunyatan, iku program gelar master sing bisa nambah wutah karir. Dadi apa sampeyan ngenteni? Dhaptar saiki ing Coursera, njupuk langkah pisanan menyang masa depan sing sukses, lan entuk sertifikat rampung saka gelar master.

Program Afiliasi Coursera

Coursera ora mung nawakake kursus profesional utawa pelatihan akademik, nanging uga nawakake program afiliasi kelas paling dhuwur sing bisa digunakake kanggo nggawe dhuwit ekstra tanpa repot. Sing nggumunake babagan program afiliasi Coursera yaiku sampeyan bisa ngrujuk wong akeh lan isih entuk dhuwit sing apik.

Nawakake macem-macem kursus (luwih saka 4,000) sing bisa dipilih, lan sampeyan bisa entuk komisi nganti 45% ing saben adol, tegese sampeyan bisa entuk dhuwit akeh yen sampeyan bisa ngrujuk jumlah dodolan sing apik. Kanthi URL pelacakan Linkshare sing gampang digabungake, sampeyan bisa nglacak lalu lintas sing dikirim menyang Coursera nalika promosi kursus nggunakake pendekatan sing khas.

Sinau Apa wae

Nemokake platform sinau sing nawakake ewonan kursus online sing mbukak akeh banget angel amarga ora kabeh nawakake apa sing sampeyan butuhake. Nanging, Coursera mung nindakake. Ing Coursera, wong bisa njupuk ewonan kursus ing lapangan sing ana gandhengane kapan wae lan ing endi wae ing saindenging jagad. Coursera nyakup kabeh sing dibutuhake para siswa kanggo mbangun karir utawa bisnis kanggo nemokake strategi anyar supaya bisa maju ing pasar. Iki nyedhiyakake 5,200 kursus sing tegese mesthi ana apa wae kanggo kabeh wong.

Ing kene sampeyan bisa sinau kursus kaya pemasaran media sosial Facebook, teknologi informasi, ilmu komputer, kursus ilmu data populer, katrampilan alus kanggo tim teknik, pemrograman Python, katrampilan analis data, lan liya-liyane ing basa sinau apa wae sing dikarepake, sing nuduhake sampeyan ora bakal kantun. apa wae sing ana gandhengane karo profesi sing dikarepake. Kasunyatane, Coursera minangka papan kanggo sapa wae sing pengin nambah katrampilan utawa reskill kanggo kerja utawa karir anyar. 

Sertifikat Profesional

Kanggo wong sing golek cara kanggo polish resume kanggo njaluk proyek ngimpi, Coursera nawakake macem-macem sertifikat profesional sing sampeyan bisa sinau kanggo njaluk gelar online tanpa watesan. Kursus kasebut mbantu individu sinau katrampilan sing dikarepake anyar sing bisa ditrapake kanggo proyek tangan.

Ing pungkasan program sertifikat, calon bakal entuk kredensial sing bisa dienggo bareng karo jaringan lan uga mbukak akses menyang sumber daya kayata pitulung pangembangan resume, persiapan wawancara, lan liya-liyane. Sawetara sertifikat profesional populer sing ditawakake Coursera kalebu Sertifikat Profesional Dhukungan IT Google, Sertifikat Profesional Ilmu Data IBM, lan Sertifikat Profesional Desainer UX.

Kabeh kursus kasebut dirancang lan diarahake dening para ahli industri saka bidang kasebut, supaya sampeyan bisa yakin manawa sampeyan lagi sinau informasi sing paling anyar lan relevan. Sampeyan bisa ngrampungake kursus kasebut kanggo entuk sertifikat kurang saka setahun, sing tegese sampeyan bisa langsung ngetrapake katrampilan kasebut ing karir sampeyan. Apa sampeyan nliti kanggo miwiti karir anyar utawa njupuk langkah sabanjure ing sing saiki, Sertifikat Coursera Profesional bisa mbantu sampeyan ngadeg lan siap kerja kanthi biaya langganan saben wulan minimal.

Sinau Fleksibel

Sinau angel amarga nglacak cathetan sampeyan bisa dadi angel. Pramila Coursera mung digawe kanggo keluwesan lan gampang amarga duwe antarmuka intuisi sing mbantu sampeyan sinau kabeh tanpa ilang ing layar. Sampeyan bisa ngatur wektu sinau online dhewe, mriksa cathetan lan nglacak kemajuan sampeyan.

Iki uga nawakake notepad digital sing bisa mbantu njupuk lan ngatur cathetan sing tegese sampeyan ora perlu kuwatir yen kelangan cathetan. Iku uga nawakake app sing bisa gampang diinstal ing piranti kanggo sinau. Yen sampeyan pengin rumangsa luwih santai sajrone sinau, sampeyan kudu nyoba rencana Coursera plus, sing menehi kebebasan lengkap kanggo njelajah lan sinau apa wae sing dikarepake tanpa iklan utawa gangguan.

kesimpulan

Review Coursera: Napa sampeyan kudu nggunakake?

Yen sampeyan nggoleki platform pendhidhikan online sing nawakake kabeh sing dibutuhake kanggo njupuk proyek sing wis ana utawa karir anyar menyang level sabanjure, mula Coursera minangka pilihan sing tepat kanggo sampeyan. Platform sinau sing unggul iki nawakake saben materi kursus sing dikarepake, kayata bisnis, keuangan, IT, lan liya-liyane. 

Kanthi iki, sampeyan uga bisa entuk sertifikasi kanggo ngoptimalake resume pendidikan sing luwih dhuwur supaya bisa kerja kanthi gampang. Apa sampeyan nggoleki gelar master utawa kursus spesialisasi, platform iki nawakake sampeyan kabeh ing sak panggonan kanthi antarmuka sing gampang digunakake.

FAQ

Pitakonan Paling Sering

Apa Coursera sah?

Ya, Coursera sah tanpa mangu. Iki minangka platform sinau sing kondhang sing nawakake ewu kursus online saka sawetara universitas lan organisasi kelas paling dhuwur ing donya. Wis wiwit taun 2012, mulane ana ing ndhuwur dibandhingake karo platform liyane.

Apa sertifikat Coursera regane?

Pancen iya. Sertifikat Coursera mesthi worth yen sampeyan nggoleki cara kanggo njupuk proyek utawa karir sing wis ana menyang level sabanjure. Sertifikat Coursera bakal nyemir resume lan nggawe sampeyan bisa kerja tanpa komplikasi.

Review Coursera - Kursus Online Lan Kredensial Saka Pendidik Top
Review Coursera - Kursus Online Lan Kredensial Saka Pendidik Top

Ciroapp
Logo
Ngaktifake registrasi ing setelan - umume
Rating
×

9Skor Ahli
Sinau tanpa watesan
Platform kanggo sinau online sing diarani Coursera nawakake puluhan ewu kesempatan pendidikan, kalebu kursus, spesialisasi, lan gelar. Iki kolaborasi karo Universitas lan Institusi sing unggul kanggo ngaktifake kursus online. Coursera nyedhiyakake sawetara pilihan pembayaran, wiwit saka gratis nganti saben biaya kursus nganti langganan saben wulan lan tahunan. Kursus kasebut bisa adaptasi, murah, gegandhengan karo proyek, lan diakoni dening calon majikan.
Dhukungan pelanggan
9.2
Nilai kanggo dhuwit
9.1
Ease saka nggunakake
8.8
fitur
8.9
PROS
  • Kurang dhuwit kanggo sinau
  • Pindhah antarane sawetara kursus
  • sertifikat Unlimited
  • Kabeh video ceramah duwe basa asli
  • Kursus lan artikel populer
  • Gratis pitung dina nyoba
cons
  • Ora menehi sertifikat gratis

Rating
×

9Skor Ahli
Sinau tanpa watesan
Platform kanggo sinau online sing diarani Coursera nawakake puluhan ewu kesempatan pendidikan, kalebu kursus, spesialisasi, lan gelar. Iki kolaborasi karo Universitas lan Institusi sing unggul kanggo ngaktifake kursus online. Coursera nyedhiyakake sawetara pilihan pembayaran, wiwit saka gratis nganti saben biaya kursus nganti langganan saben wulan lan tahunan. Kursus kasebut bisa adaptasi, murah, gegandhengan karo proyek, lan diakoni dening calon majikan.
Dhukungan pelanggan
9.2
Nilai kanggo dhuwit
9.1
Ease saka nggunakake
8.8
fitur
8.9
PROS
  • Kurang dhuwit kanggo sinau
  • Pindhah antarane sawetara kursus
  • sertifikat Unlimited
  • Kabeh video ceramah duwe basa asli
  • Kursus lan artikel populer
  • Gratis pitung dina nyoba
cons
  • Ora menehi sertifikat gratis