Temokake piranti lunak utawa layanan online sing cocog kanggo bisnis sampeyan

Ngirit wektu lan dhuwit kanthi nggunakake piranti lunak sing paling cocog karo kabutuhan sampeyan.

Telusuri ing Review Software kita

Filter Ulasan kita 👉
  • Bubar ditambahake
  • Paling Rated
1 Tinjauan prangko
9.5
Nyepetake Wutah Brand kanthi Review
Stamped minangka platform e-commerce sing ngidini review lan program kesetiaan. Iki mbantu nggawe reputasi merek kanthi ningkatake hubungan pelanggan lan nguatake wong-wong mau kanggo nyatakake pendapat. Stamped nyedhiyakake toko online kabeh ukuran kanthi pengaruh kanggo sistem perusahaan kanggo pangembangan perusahaan liwat review, rating, lan program kesetiaan.
Dhukungan pelanggan
9.2
Nilai kanggo dhuwit
9.6
Ease saka nggunakake
9.7
fitur
9.3
PROS:
  • Cepet lan prasaja kanggo ngimpor review saka sumber eksternal
  • Prices padha
  • Kesederhanaan panggunaan lan aplikasi
  • Stamped nggampangake pangguna kanggo nampilake produk sing paling dideleng saben dina
  • Integrasi karo Stamped banget prasaja
cons:
  • Bisa uga mbingungake kanggo nglacak kabeh modifikasi anyar amarga komponen dashboard tansah ana ing transisi.
  • Ana wektu nalika piranti lunak cukup ora stabil
2 Serpstat review
8.9
Alat Growth Hacking kanggo SEO
Serpstat minangka salah sawijining alat SEO gedhe sing digunakake kanggo audit situs web, riset tembung kunci, pelacakan peringkat, analisis URL kompetitif, analisis backlink, lan liya-liyane. Nawakake alat link-bangunan sing kuat sing ngidini sampeyan nemokake, ngubungi lan ngawasi prospek kanggo kampanye jangkauan. Ing cendhak, iku alternatif paling apik kanggo Ahrefs utawa Semrush.
Dhukungan pelanggan
8.8
Nilai kanggo dhuwit
8.5
Ease saka nggunakake
9.1
fitur
9.3
PROS:
  • Laporan jadwal, merek, & label putih
  • Dhukungan pelanggan & telpon
  • Pemeriksa SEO situs web Serpstat
  • API, integrasi, lan dhaptar tugas
  • PPC lan riset SEO
cons:
  • Rencana gratis ora nawakake kabeh fitur
3 20NINE review
9.1
Super App kanggo mbukak bisnis cilik kanthi cara gedhe
20NINE minangka sistem CRM kabeh ing siji kanggo organisasi cilik lan menengah. Iku alternatif becik kanggo larang regane, sistem CRM rumit karo kurva learning umume dhuwur.
Dhukungan pelanggan
8.6
Nilai kanggo dhuwit
9.8
Ease saka nggunakake
8.9
fitur
9.2
PROS:
  • 20NINE bisa diakses 24/7/365 ing kabeh platform lan piranti
  • Yen sampeyan nggoleki CRM sing gampang digunakake, 20NINE minangka pilihan sing paling apik
  • Saben pangguna duwe akses cepet menyang perwakilan visual babagan status proyek kasebut
  • Piranti lunak kasebut intuisi banget, lan pengalaman pangguna paling apik
  • 20NINE bisa uga katon ing macem-macem smartphone lan piranti liyane
cons:
  • Pelatihan vendor ora efektif lan ninggalake rincian penting babagan fitur kasebut
  • Luwih sithik pilihan kanggo cara nggabungake
4 Tresorit review
9.1
Sinkronisasi & Nuduhake File sing Gampang, Aman kanggo Bisnis sampeyan
Tresorit for Business minangka solusi panyimpenan maya sing dienkripsi lan paling apik. Saliyane paradigma keamanan nul-kawruh, menehi enkripsi end-to-end lengkap kanggo saben file sampeyan.
Dhukungan pelanggan
9.1
Nilai kanggo dhuwit
8.6
Ease saka nggunakake
9.2
fitur
9.4
PROS:
  • Aman banget
  • Aplikasi asli sing bisa didownload kanggo Windows, Mac OS X, Linux, iOS, utawa Android
  • Nggunakake hard disk jaringan bisa
  • Opsi manajemen pangguna akeh.
  • Proteksi privasi sing bisa diwaca
  • Ana macem-macem cara pitulungan
cons:
  • Luwih apik
  • Sawetara watesan amarga safety
5 Skuad review
9.2
Perekrutan global, pambayaran, lan kepatuhan. Sederhana
Nyewa sapa wae ing negara anyar sajrone sawetara menit nalika ngotomatisasi onboarding, pembayaran, lan kepatuhan. Skuad ngidini sampeyan mbangun tim multinasional kanthi cara sing paling efisien.
Dhukungan pelanggan
8.4
Nilai kanggo dhuwit
9.6
Ease saka nggunakake
9.3
fitur
9.5
PROS:
  • Nyewa ing ngendi wae tanpa anak perusahaan
  • Nggawe kontrak kerja lokal
  • Ndeleng timesheets
  • Mbayar ing 100+ mata uang
  • Dhukungan pelanggan 24 / 7
  • Njamin keamanan data
cons:
  • Fitur winates ing rencana gratis
Tampilake mengko

mungsuh

Mung kasengsem dening WordPress? Kita duwe a WordPress review situs web, priksa!

Ciroapp
Logo
Ngaktifake registrasi ing setelan - umume